Sîrbu cere să fie eliberat din pușcărie pentru 2 zile că i s-a furat motoblocul

După ce Violeta Ivanov a cerut să fie eliberată din închisoare pentru câteva zile din niște motive persoanale, și Sergiu Sîrbu, închis și el recent pentru corupție, cere procurorilor să-l lase acasă timp de două zile fiindcă i s-ar fi furat motoblocul pe care a plătit o grămada bani.

După ce a aflat că o colegă de-a sa va fi lăsată să plece din închisoare pentru câteva zile din niște motive personale, Sergiu Sîrbu s-a mânat și a găsit și el o scuză pentru a fi lăsat măcar pe vreo 2 zile. Acesta a anunțat că motoblocul său în valoare de 15 mii de euro i-ar fi fost furat de când nu se mai află acasă și le-a cerut judecătorilor să-l elibereze pentru câteva zile pentru a rezolva această problemă.

„Stimată instanță, vreau să anunț că mie mi-a fost furat un motobloc pe care eu îl dețin de foarte mult timp încă de la tatăl meu. Acest motobloc pentru mine este un lucru foarte personal și m-a întristat foarte mult să aud vestea că mi-a fost furată cea mai mare bogăție. Eu cu acest motobloc am mers și am ajutat o grămada oameni, am mai investit vreo 10 mii de euro în el pentru a-l repara și a-i schimba toate lucrurile, l-am făcut de ultimă generație, dar din păcate hoții oricum mi l-au furat. Pentru mine acest motobloc are o semnificație foarte deosebită și personală iar faptul că mi-a fost luat de la mine, mi-a fost furat, mă întristează foarte mult. Împreună cu avocatul meu aducem rugămintea dea a fi eliberat pentru cel puțin două zile ca să-mi caut motoblocul. Imediat după ce-l voi găsi, promit să mă întorc înapoi în pușcărie pentru a-mi săvârși mai departe pedeapsa, însă numai după ce-mi voi găsi motoblocul.” – a fost demersul înaintat de către Sîrbu și avocatul său către magistrați. Totuși, magistrații au refuzat acest lucru.

Aceștia cred că Sîrbu caută motive pentru a fugi de pușcărie și nu mai știe la ce să se mai gândească: „Domnul Sîrbu spune minciuni, nu i s-a mai furat lui niciun motobloc fiindcă motoblocul cela nici nu este al lui, ci al unui cumnat de-al dumnealui. Plus la asta, tot dumnealui ne-a rugat cu trei zile în urmă să-l lăsăm acasă pentru puțin timp fiindcă calului său i s-a făcut rău – am investigat și acest lucru dar am ajuns la concluzia că domnul Sîrbu nu mai are nici cal, l-a dat la carna cu doi ani în urmă deja. Îi trec prin cap fel de fel de minciuni și vrea să caute o cale să scape de pușcărie, noi nu ne lăsăm puși pe urechi.” – ne-a declarat unul dintre magistrați Gheorghe Donoagă care susține că însuși el a împrumutat de vreo câteva ori motoblocul cumnatului lui Sergiu Sîrbu.


Promo N-ai nimic de făcut și te-ai săturat să tot lenevești pe acasă? Nici problemă, caută un loc de muncă în R. Moldova pe delucru.md

Articole asemănătoare