Smiley nu va mai veni la Hramul Orheiului. În locul lui va cânta Pavel Turcu

Noutăți îmbucurătoare pentru toți Orheienii. Chiar dacă de Hramul Orheiului nu va mai performa artistul român Smiley, un alt artist național s-a declarat gata să învioreze tot Orheiul cu buna sa dispoziție.

Este vorba despre nimeni altul decât marele cântăreț, domnul Pavel Turcu, aproape câștigător al Eurovisionului cu câțiva ani în urmă. Organizatorii evenimentului s-au arătat foarte mulțumiți:

„Îi mulțumim domnului Pavel Turcu că va veni să ne cânte cetățenilor noștri de hramul orașului Orhei. Putem spune că domnul Turcu este, de fapt, Smile-ul Moldovei. Fiindcă Smyle în limba franceză însemnă bucurie și fericire, iar domnul Pavel chiar este o bucurie pentru noi. Mai ales că Smile-ul ista și așa avea să ne coste prea mult, chiar ne bucurăm că el a refuzat să vină la Orhei.” – ne-a declarat Maricica Tauber, o consilieră locală de la Orhei responsabilă pentru organizarea curățeniei de hramul orașului. Și cetățenii s-au arătat bucuroși de faptul că Pavel Turcu va urca pe scenă:

„Eu idee n-am cine-i Pavel Turcu acesta, dar știu că turcii pot să cânte foarte frumos. Eu mă uit la un serial turcesc și acolo ei au cântece destul de frumoase, tucmai îți dau lacrimile. Abia așteptăm hramul orașului nostru.” – s-a arătat mândră o cetățeană pe care am întâlnit-o în fața primăriei Orhei. Între timp, artistul român Smile ar fi foarte trist de faptul că nu va putea cânta la Orhei – acesta și-a dorit acest lucru de ani de zile.

Articole asemănătoare