Socialist sătul de dictatura din Moldova se mută cu traiul în Coreea de Nord

După protestul de ieri organizat de către Socialiști, un membru Socialist a hotărât să se mute cu traiul în Coreea de Nord fiind că s-ar fi săturat deja de “dictatura” din Republica Moldova.

Membrul socialist Andrei Rusu a mers ieri la proteste după ce Socialiștii i-au dat 500 de lei și o sacoșă plină de bunuri precum zahăr, făină, orez dar și o sticlă de ulei. Acesta a protestat alături de ceilalți așa-ziși susținători de partid strigând convins că își face griji de dictatura din Republica Moldova.

„Jos Dictatura! La ce ne-a interzis panglica Sf. Gheorghe? Fiindcă dictatură, jios Snegur și Timofti de la condușere.” – a scandat Rusu în fața parlamentului alături de mulțime. L-am luat la interviu întrebându-l care ar fi mai exact scopul protestului: „Nu trebu Maia Sandu să interzică nouă lentă și litere Vă și Ză, așa ceva nu să face. Iaca asta dictatură, nu se poate de făcut așa ceva copchiii noștri la școală cu ce să scrie litere? Ne-am săturat de dictatura lui Sandu din Moldova, vom pleca mai degrabă în Coreea de Nord că acolo e cu mult mai democratic decât aici la noi, acolo toată lumea își ascultă de liderul ei așa cum noi pe domn Dodon al nostru al ascultam, dar stai oleacă… de ce lumea nu-l mai ascultă pe domnul Dodon, că el doar încă e președinte?” – ne-a întrebat retoric bărbatul de 56 de ani care era în stare de ebrietate chiar în timpul protestelor.

După protesc, acesta ar fi mers la Ambasada Coreei de Nord de la Chișinău pentru a se interesa care sunt cerințele pentru a se muta cu traiul în Coreea de Nord – țara în care la conducere se află Kim Jong Un, dictatorul Coreei de Nord care, spre deosebire de conducerea din R. Moldova, pune presiuni directe pe toți împotrivitorii regimului și fie îi închide, fie și mai rău: îi decapitează.

Socialistul ar fi primit un permis de ședere în Coreea de Nord pentru o perioadă de 3 ani, urmează însă să pună jurământul de susținere a comunismului și liderului absolut Kim Jong Un, promițând că va susține cu devotament conducerea de acolo. Redacția noastră l-a contactat pe Andrei Rusu chiar după vizita sa la Ambasadă pentru a-l întreba mai multe detalii iar acesta ne-a mărturisit:

„Iaca la moment caut deja o rutieră Chișinău – Coreea de Nord și o să mă stabilesc acolo cu traiul cu Doamne ajută. Am văzut la telivizor că prezidentu de acolo are relații bune cu Putin și că acolo e ca în Uniunea Sovietică unde buneii noștri au trăit cu mult mai bine decât trăiește lumea în ziua de azi în dictatura lu Maia Sandu” – s-a arătat convins Andrei Rusu, înrăitul susținător al Socialiștilor.

Articole asemănătoare