Şor a dat parlamentul în judecată nemulțumit că nu va mai primi salariul

Nemulțumit de faptul că Parlamentul nu mai dorește să-i plătească salariul de deputat, liderul Partidului Șor, Ilan Șor, a atacat Parlamentul Republicii Moldova în judecată cerând dreptate.

După ce astăzi Președintele Parlamentului a decis să nu i se mai plătească salariul lui Ilan Șor fiind că acesta nu mai apare la Ședințe de luni de zile, Șor s-a arătat foarte supărat pe acest fapt și nu înțelege de ce i-a fost tăiat salariul. Totodată, acesta a venit cu noi amenințări.

Ilan Șor a ieșit într-un live în fața fanilor săi de la Orhei plângându-se că nu se mai plătește salariul de deputat din Parlament: „Uitați-vă, bandiții mi-au tăiat salariul. Ce drept au ei să facă acest lucru în genere? Chiar dacă nu m-am să lucrez în parlament, eu am lucrat de luni de zile de acasă de pe calculator și am creat împreună cu colegii legi bune pentru cetățenii din Orhei. Fără acest salariu de 30 de mii de lei eu nu mă mai pot întreține. Cum să-mi mai plătesc comunalele și mâncarea? Aici unde eu trăiesc e totul foarte scump și nu mă voi mai discurca. Am dat în judecată tot parlamentul și lasă-i să răspundă pentru fărădelegile lor că mi-au tăiat salariul cu toate că în perioada asta nimeni nu a lucrat atâta cât am lucrat eu” – a mărturisit Șor gata să-și scoată cureaua pentru a amenința deputații.

Fiindu-le milă că iubitul lor Ilan nu mai primește salariul, mii de Orheieni au decis să pună mână la mână și să strângă donații pentru a i le înmâna Marianei Tauber ca aceasta să i le trimite lui Ilan Șor pentru a se întreține. Potrivit partidului până la momentul dat s-au strâns de la bugetarii și pensionarii din Orhei peste 60 de mii de lei – bani care vor ajunge în curând la Șor.

Printre donatorii de bani se află și o bătrânică din Orhei care are o pensie de 2100 de lei. Aceasta a mers la oficiul poștal și a donat puțin peste jumătate din pensia sa pentru Ilan Șor: „Off, Ilan Șor este Dumnezeul nostru. Noi pentru dânsu facem totul numai să-l ajutăm și să-l aducem acasă fără primejdie. Eu i-am dat cu mare drag 1200 de lei din pensia mea, fiind că el tare multe o făcut aici în Orhei și chiar de o furat, el ni-o dat și nouă” – susține bătrânica Mărioara în vârstă de 72 de ani din Orhei.

Postarea anterioară

Plahotniuc o susține pe Morari: „A fost o jurnalistă cinstită, la fel cum și eu am fost un politician cinstit”

Următoarea postare

Țuțu se laudă că a scris o carte: „E de viață – despre trenirovkă și abed”

Related Posts