Șor promite că va întoarce miliardul dacă Zdob și Zdub câștigă Eurovisionul

Noutăți îmbucurătoare pentru autoritățile din Republica Moldova după ce liderul partidului Șor, Ilan Șor, a anunțat că va întoarce statului miliardul dacă Zdob și Zdub și Frații Advahov vor câștiga Eurovisionul în această seară.

Ilan Șor a apărut astăzi în fața lumii declarând că el tare susține Republica Moldova la Eurovision și abia așteaptă ca aceasta să câștige concursul în acest an, pentru că la anul Eurovisionul să poată avea loc la Orheiland:

„Dragi prieteni, am decis ca să întorc miliardul dacă Zdob și Zdub și Frații Advahov vor câștiga Eurovisionul în acest an. N-a fost o decizie ușoară și nici nu mi-a venit ușor să recunosc, dar cred că a trebuit cumva să motivez artiștii din acest an ca să presteze cât mai bine pentru a motiva toată Europa să-i voteze. Totodată, promit Orheienilor noștri că la anul viitor Eurovisionul va avea loc chiar la ei la Orhei, acolo unde vor veni artiști din toată lumea și vor cânta cântece foarte frumoase. Neapărat până atunci voi fi și eu acasă și voi urca pe scenă împreună cu domna Tauber pentru a le dedica cetățenilor câteva cuvinte frumoase, cât de frumos va fi. De-abia aștept.” – a declarat Șor într-un video pe care Tauber l-a arătat astăzi Orheienilor prezenți la Orheiland.

Declarațiile lui Șor i-a lăsat fără cuvinte pe analiștii din Republica Moldova. Aceștia cred că Șor ar dori, de fapt, ca Eurovisionul să aibă loc la Orhei pentru ca acesta să poată face acolo și mai multe miliarde:

„Eu cred că lui Șor i-a sărit în genere crâșa. O dat Domnul să recunoască că a furat miliardul, cred că-i mai mult vorba de senzații numai ca să-i facă pe moldovenii din străinătate să voteze în masă Zdob și Zdub și pe Frații Advahov care mai peurmă să câștige Eurovisionul ca să aibă loc în țara noastră. Dar unde să primim noi toți turiștii dacă câștigăm? Noi nici măcar n-avem un Hotel Național calumea, care vai de capul lui deja se clatină. Dar ce să mai vorbim de turiștii care or veni în Moldova la Eurovision. Ce să vadă aici? Drumurile din Capitală? La momentul actual nu cred că-i momentul pentru turiști, fiindcă ei dacă vor veni aici la noi păi vor dori să plece acasă din prima zi.” – este de părere Leonid Țopa, un analist politic și expert în economie.

Articole asemănătoare