Șor își bucură fanii: „Revin acasă și intrăm deodată în Evropa”

Noi vești pentru fani din partea controversatului om de afaceri și politician Ilan Șor. Într-un nou live pe Facebook acesta a promis susținătorilor săi că dacă acesta va reveni acasă, republica Moldova nu numai va deveni Monaco, dar va și intra, potrivit lui, în „Evropa”, probabil UE.

Cu toate că nu se cunoaște unde se ascunde Șor iar autoritățile moldovene încă sunt în căutarea sa, acesta iese cu tot felul de declarații absurde pe pagina sa de pe Facebook. În vide-ul său live de pe rețeaua de socializare, Șor a declarat:

„Dacă revin acasă, vom schimba lumea oameni buni. În primul rând vom curăța sistemul și vom curăța copacii la Orhei, îi vom vărui, vom înfrumuseța drumurile cu leduri ca în Germania. În al doilea rând vom legaliza marihuana și tutunul ca înainte, pe vremea buneilor noștri.. că atunci aceste lucruri erau legale și lumea făcea bani cu așa ceva, dar bandiții de la noi le-au interzis. Ce au uitat că în multe medicamente tot se pun tot felul de buruiene și nu-i nimic rău în asta. În al treila rând dragi prieteni, dragi moldoveni, eu promit că revin acasă și intrăm deodată în Evropa, vom aduce acasă toți moldovenii de peste hotare și-i vom pune la lucru la noi în țară cu salarii de zeci de mii de Euro lunar, chiar fix ca în Monaco”

Declarațiile vin chiar la puțin timp după ce Șor a fost acuzat de Procuratura Generală că ar fi implicat în mai multe scheme de contrabandă cu droguri și țigări. Șor nu a respins aceste acuzații ci a încercat să-și apere poziția motivând că drogurile sunt folosite în mare parte ca medicamente și legalizarea lor în țara noastră ar avea un efect pozitiv.

Experții politici de la noi s-au arătat foarte îngrijorați de cunoștiințele istorice și geografice ale lui Ilan Șor. Aceștia cred că Șor nu știe diferența dintre Europa și Continentul European. Un decan din capitală s-a și oferit să-i ofere lui Șor lecții suplimentare de geografie gratuite.

Articole asemănătoare