Șor revine din Israel: „Plahotniuc a trimis aici rachete să mă ubirească“

Căutatul om de afaceri Ilan Șor a anunțat recent pe o rețea socială că ar urma să se reîntoarcă în republica Moldova. Asta după ce Vladimir Plahotniuc ar fi aflat unde Șor trăiește și i-a trimis acolo o rachetă care însă nu l-a lovit pe Șor, ci pe vecinul său de la vila de milioane din Israel.

Șor s-a arătat și live la un interviu pentru un post TV unde a anunțat că se teme de siguranța sa în Israel și cere statului Moldovenesc azil politic și să renunțe la faptul de a închide pentru furtul miliardului, fiind că acesta nu se simte în siguranță în Israel și vrea să revină acasă.

Acasă Șor este așteptat de Orheienii săi îndrăgiți dar și de Mariana Tauber căreia îi este foarte dor de domnul Șor, așa cum ea îl numește pe acesta. Din surse secrete am aflat că Mariana Tauber are coșmaruri noaptea și insomnii din cauza lipsei domnului Șor, astfel, prin întoarcerea sa, Ilan Șor ar urma să ușureze atât viața Marianei Tauber dar și a Orheienilor care cred că Șor e bun, chiar de a furat, fiind că le dă și lor.

Potrivit analiștilor politici, ar fi realist faptul ca Șor să se întoarcă acasă însă direct la o închisoare de la noi din țară unde s-ar simți chiar mai bine decât în Israel, fiind că nu va mai trebui să-i fie frică de faptul că Plahotniuc îl bombardează. Pe de-o altă parte însă, Șor ar putea sta ani grei după gratii dacă se întoarce în țară la răcoare iar zeci de pușcăriași nu au răbdare să de-a ochi cu domnul Șor pentru a-i arde curul la propriu.

Articole asemănătoare