Șor și-a făcut propria sa emisiune Meteo în care va vorbi doar despre politică

După ce în ultima vreme obișnuit populația Moldovei cu fel de fel de clipuri video pe rețelele sociale, Ilan Șor s-a decis să-și deschidă propria emisiune meteo cu caracter politic.

În clipul video, postat pe o rețea socială, acesta a declarat: “Nu mai am încredere în nici o instituție din Moldova, nici măcar în meteorologii moldoveni. De aceea am decis să prezint eu prognoza meteo pentru voi. Uitați de canalele TV care vă mint despre mine, și spun că eu sunt cel mai mare hoț, ei spun numai minciuni, iar eu numai adevăruri. Ei sunt de fapt hoții, ei au furat miliardele și nu eu. Fiindcă eu mă aflu în Israel, dar ei în Republica Moldova. De ce nu sunt și ei aici la Israel? Fiindcă se tem să nu fie arestați. Detalii uluitoare o să vă spun în emisiunea mea meteo alături de doamna Natalia Morari.”

Internauții au fost foarte încântați de isprava fugarului din Israel. Tot mai multe detalii despre locația sa ies la iveală, mai ales că unele detalii le-a spus Șor însuși iar procurorii deja s-au abonat la pagina lui Șor.. Cu toate acestea, susținătorii partidului Șor continuă protestele în centrul Chișinăului, și cer eliberarea Marinei Tauber din pușcărie.

Articole asemănătoare