Șor și-a păcălit susținătorii chemându-i azi la un concert care n-a avut loc: „Mergeți acasă, v-am păcălit”

Primarul de Orhei Ilan Șor și-a surprins astăzi fanii și susținătorii chemându-i la un Concert unde avea să vină Filip Kirkorov și Sofia Rotaru. Totuși, după ce pe la orele 13 s-au îngrămădit o grămada oameni la Concert, Șor le-a ținut un discurs și i-a trimis acasă spunându-le că i-a păcălit cu ziua 1 Aprilie.

O grămada lume de la Orhei s-a bucurat astăzi că după ani de pandemie, în sfârșit îl vor revedea pe Kirkorov la un concert de zile mari la Orhei. Oamenii au rămas însă dezamăgiți când pe scenă a apărut Primarul de Orhei Ilan Șor, pe un monitor pe care apare de obicei, vorbind mulțumii:

„Dragi Orheieni, vă mulțumesc că v-ați adunat astăzi cu toții aicia. Știu că v-am spus că va fi concert, dar vreau să vă spun că v-am păcălit – astăzi e 1 Aprilie, v-am spus o minciunică. Totuși, ne-am adunat astăzi cu toții aici pentru a pune țara la cale, fiindcă vedem că Maia Sandu și așa scumpește totul. Dacă era partidul Șor la Parlament la putere, apăi în țara asta nu mai era sărăcie fiindcă noi dădeam lumii sarea la un preț gratuit, benzina la fel. Noi avea să facem Monaco nu doar din Orhei, ci din toată țara. Dar noi vă promitem dragi orheieni că noi vom face acest lucru, nu rămăseți deznădăjduiți în aceste anotimpuri grele, partidul Șor va face din țara asta o floare la fel ca Marina Tauber. Acum mergeți acasă și vă urăm multă sănătate, treceți pe lângă corturi fiindcă acolo vă așteaptă și o mică surpriză din partea noastră, niște sare și câte o sticlă de ulei.” – le-a declarat Șor oamenilor de la eveniment.

Mai multă lume a rămas dezamăgită. Unii au venit tocmai de la mii de kilometri cu gândul că-l vor asculta pe cântărețul rus Filip Kirkorov, însă n-a fost să fie: „Păcat că ne-a făcut așa o glumă proastă, nu se poate să faci așa la lume. A zis că va veni Kirkorov, dar n-a mai venit. Păi el îș bate joc de lume, așa ceva nu se face la lume. Noi am cheltuit benzină și am venit cu mașina tucmai de la Chișinău fiindcă credeam că pe scenă vom vedea artiști, dar l-am văzut numai pe Șor. Suntem dezamăgiți.” – a fost recția unui bărbat mai în vârstă care și-a adus femeia la concert.

Totuși, pentru a mai calma spiritele dar și pentru ca oamenii să nu se supere, cei prezenți la păcăleala lui Șor de 1 Aprilie au primit câte o sticlă de ulei și câte un pachet de sare chiar de la Marina Tauber care susține că produsele ar fi venit din Israel din partea domnului Șor.

Echipa noastră jurnalistică a descoperit însă faptul că uleiul și sarea pe care Tauber le-a împărțit erau de la un producător din Capitală. Partidul Șor pur și simplu a schimbat eticheta produselor cu logo-ul lor.

Articole asemănătoare