Șor surprins la vamă călare pe cal: „M-am întors să o salvez pe Marina”

Imagini spectaculose chiar la vama dintre Republica Moldova și România după ce Ilan Șor a apărut astăzi acolo de nicăieri călare pe-un cal de rasă. Acesta a vrut să traverseze frontiera Republicii Moldova pentru a merge la Bălți să o vadă pe Mariana Tauber care și-a cumpărat acolo o casă.

Șor a apărut la vamă călare pe un cal vrând să arate că ar fi prințul din povești care a venit să și-o salveze pe prințesa sa Mariana Cosânzeana din cauza că aceasta a fost exclusă din alegerile de la Bălți care din această cauză au și fost anulate.

Șor a fost surprins de câțiva vameși din Republica Moldova chiar în timp ce dorea să traverseze frontiera: „L-am văzut cum a vrut să pătrundă în țară și striga: M-am întors să mi-o salvez pe Mariana mea, Mariana Cosânzeana care trebuie să câștige alegerile de la Bălți și să fie acolo primăriță ca să transformăm Bălțiul în Monaco – eu am privit cu câțiva colegi peste fereastră și nu am crezut ochilor că însuși Șor, pe urmele căruia în Republica Moldova este deschis dosar penal, a venit la vamă pentru a se întoarce acasă. Am alertat în dată restul colegilor de la poliția de Frontieră să-l prindem pe Șor să-l închidem, dar când a văzut că ne îndreptăm spre el cu mașinile poliției a fugit călare pe cal înapoi prin pădurile României, cred că și-a dat seama că vrem să-l închidem – toată asta a decurs timp de câteva minute, a trecut foarte repede și din nefericire n-am mai reușit să-l băgăm la închisoare” – ne-a declarat Costel Botnari, unul dintre polițiștii de frontieră din Republica Moldova.

După incident, polițiștii moldoveni de frontieră au apelat către colegii din România pentru a primi cât de cât întărire ca să-l poată căuta pe Ilan Șor prin pădurile din România – acolo unde acesta pare să fi fugit călare pe cal. Peste câteva ore bune poliția vamală a încetat misiunea de căutare a lui Ilan Șor, acesta fiind zărit la distanță în timp ce urca într-un elicopter cu care a putut evada spre vest.

A fost reținut însă calul pe care Șor l-ar fi priponit lângă un copac. Poliția ar urma să ducă animalul la un veterinar criminalist din Bălți care ar putea scoate măcar cât de cât unele informații utile din cal – acest lucru este posibil datărotă celei mai moderne tehnologii neuronale de ultimă generație pentru animale care a apărut recent și în țara noastră.

Articole asemănătoare