Șor vrea acasă: „Dacă nu mă lăsați să revin în țară am să stric Orheilandul“

Amenințări din partea primarului din Orhei Ilan Șor, care se află peste hotare. După ce s-ar fi inițializat un dosar penal pe numele său, Șor a amenințat că dacă nu va fi lăsat să revină în țară aceasta va dărâma Orheilandul.

Ilan Șor a dat o declarație de presă video arătându-se indignat de faptul că autoritățile de la Chișinău vor să-l prindă și să-l închidă din cauza că a furat miliardul. Șor declarând: „De ce nu mă lăsați în țară să vin să-mi văd familia? Ce am făcut eu rău? Da, am furat și eu niște bani dar am dat și la lume, am construit drumuri în Orhei și am făcut concerte. Am deschis magazine sociale și să știți că toți Orheienii pe mine mă iubesc. Lăsați-mă în țară și nu mă faceți să mă enervez, că acuș o să vă bat la fund cu cureaua sau și mai rău – aș putea strica Orheilandul iar apoi vom vedea cât de tare vă va urâ lumea, fiind că din cauza voastră toată asta, de la câțiva lei tare vă mai enervați“

Mai mulți analiști politici s-au arătat îngrijorați de faptul că Ilan Șor s-a enervat. Aceștia se tem că Șor chiar ar putea demola întreg parcul de distracții de la Orheiland lăsând în urmă rămășițe. Din păcate nici parlamentul nu ar putea face ceva în acest sens, dat fiind faptul că republica Moldova nu mai are un parlament legitim.

Nu este prima dată când Ilan Șor amenință. Potrivit unui prieten de afaceri care a dorit să rămână anonim de frică, în vara anului 2013 Șor ar fi mers la el punându-i în flăcări un automobil, două vite și săraiul cu găini din cauza că acesta nu a putut să-i întoarcă înapoi un credit în mărime de câte zeci de mii de dolari rugându-l să-i mai lase un pic de timp.

Articole asemănătoare