Soția lui Ronaldo i-a gătit fotbalistului o mămăligă moldovenească de casă

Bucurie în familia fotbalistului Cristiano Ronaldo după ce soția sa Georgina a încercat o nouă rețetă culinară. De această dată este vorba despre mămăliga cu brânză moldovenească gătită ca acasă. Fotbalistul a rămas plăcut surprins și i-a plăcut mâncare atât de mult încât ar vrea să ne viziteze țara.

După ce o prietenă moldoveancă i-a recomandat Georgianei, soției lui Ronaldo, să-i pregătească fotbalistului un tip de mâncare pe care acesta nu l-a mai încercat niciodată, soția lui Ronaldo nu a stat mult pe gânduri și a și început a urmări pe tiktok fel de fel de lecții de gătit de la moldovencele care arată acolo cum se face o măligă de casă. Atât soția sa, cât și Cristiano Ronaldo, au rămas plăcuți surprinși de rezultat iar Ronaldo, care din păcate ne-a cam încurcat țara, a declarat că ar fi bucuros să încerce și mai multe bucate moldovenești:

„Foarte gustoasă mămăliga, nu m-am gândit că Maldive au așa o mâncare, mâncare moldovenească de casă, foarte gusoasă. I-am zis soției să mergem în vacanță și să vizităm neapărat Maldive că am auzit că ei sunt o insulă frumoasă, au multă mare și poți să faci acolo o vacanță de neuitat și mai ales cu așa o mâncare, cine nu și-ar dori acest lucru? Trebuie să am însă grijă și de siluetă, sigur, că am un cunoscut moldovean care m-a avertizat că mâncarea moldovenească poate face independent și trebuie de mâncat cu măsură.” – a declarat Ronaldo care însă a fost corectat de un reporter că-i vorba de Moldova, și nu de Maldive, fotbalistul declarând în continuare: „Oh, îmi pare rău, da mă refeream la Moldova și nu la Maldive. Puteți să-mi spuneți care-i diferența? Ce ei în Moldova nu au mare sau cum? O să mă conformez mai bine și peurmă o să vă dau mai multe detalii, oricum era vorba de acest fel de mâncare și v-am spus că mi-a plăcut foarte mult.” – au fost cuvintele fotbalistului care a ascuns sticlele cu apă coca cola de pe masă și a scos o sticlă de apă Gura Căinarului.

Soția fotbalistului, Georgina Rodriguez, susține că ar fi încercat să facă acea mămăligă de vreo 6 ori și abia a șaptea oară i s-a primit: „Am avut nevoie de o zi întreagă și am stricat o grămada pachete de făină de porumb, dar nu-i nimic că avem destulă. A șaptea oară în schimb s-a primit foarte gustos și am zis că da, asta-i mămăliga pe care o vom mânca astăzi cu Cristian la masa de seară. Evident, suntem oameni cu suflet mare și ar fi fost păcat să aruncăm celelalte mămăligi care nu mi-au prea reușit, așa că am rugat servitorii să ducă mămăligile oamenilor străzii pentru a gusta și ei din mâncarea Moldovenească, mămăliga e gustoasă și fără brânză.” – susține Georgina.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Articole asemănătoare