Stoianoglo a evadat din celulă după ce a scăpat săpunul jos în baia închisorii

În seara zilei de 6 octombrie după vizita deputaților BECS Vasile Bolea și Grigore Novac, fostul procuror general ar fi evadat din celulă. Cel puțin acest lucru îl susțin niște ofițieri de la Penitenciarul Nr. 13 care l-au prins pe Stoianoglo și l-au băgat înapoi în celula sa.

Fostul procuror general a fost surprins aseară de către niște ofițieri în cantina instituției desculț și cu un săpun în mână fiind în stare de șoc și încercând să evadeze chiar din cantina instituției. Potrivit ofițerului de presă al IGP, Eudochia Limbas, Stoianoglo ar fi crezut că a evadat din închisoare atunci când a mers să ia masa.

Ofițierul de presă al IGP, Eudochia Limbas, susține că exprocurul general ar prezenta semne evidente de dereglări psihice severe care ar fi survenit după ce a simțit cu propriul fund ce se întâmplă când scapi săpunul jos într-o baie din închisoare. În legătură cu acest incident pus la cale de către alți deținuți, Limbas mai adaugă că pușcăriașii care ar fi petrecut timpul în baie cu Stoianoglo au fost mult mai tandri ca de obicei, de aceea nu vor fi acceptate oarecare sesizări împotriva celor întâmplate dat fiind faptul că astfel de acțiuni ale deținuților față de cei noi-veniți în penitenciar sunt pe ordinea zilei.

Contactată de un reporter de-al nostru, ofițera IGP Limbas ne-a declarat: „La data de 6 Octombrie pe la orele 18 domnul Stoianoglo a fost surprins încercând să evadeze după ce ar s-ar fi aflat în baie cu ceilalți deținuți în timp ce se făcea băița de cu seară. Ofițierii noștri au auzit acolo niște țipete dar nu au intervenit, fiind că astfel de țipete noi auzim acolo mai des – cauza principală fiind de multe ori apa prea fierbinte cu care deținuții se spală. Poate mai sunt și alte cauze, dar nu ne sunt recunoscute. Ceva timp mai târziu l-am prins pe domnul Stoianoglo încercând să evadeze din închisoare prin fereastra din cantintă și l-am putut opri la timp datorită noului nostru dispozitiv de electro-șoc. Domnul Stoianoglo a prezentat un comportament agresiv față de ofițieri iar la fața locului a fost nevoie de un psiholog pentru a-i oferi asistența necesară” – ne-a declarat Eudochia Limbas, șefa IGP de la Penitenciarul Nr. 13.

În urma celor întâmplate, Stoianoglo ar fi fost dus înapoi în celulă însă acesta a amenințat conducerea penitencriaului că va intrat în greva rapănului dacă nu i se va da voie să meargă singur la baie pentru a face dușul. Totodată, echipa noastră l-a contactat telefonic pe Igor Dodon care anterior l-a apărat pe Stoianoglo, dar ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvânt. Întrebată cum comentează situația dată, aceasta ne-a rugat să-l lăsăm în pace pe Igor Dodon fiind că acesta s-a apucat să-și facă bagajele și este foarte ocupat la moment.

Postarea anterioară

Activista Maria Olar l-a dat în judecată pe Zuckerberg: „Scatina a închis Facebook ca să nu mai pot face live-uri“

Următoarea postare

VIDEO. Deputata Șor Reghina Apostolova beată la o petrecere pentru copii

Related Posts