Mai n-a leșinat. Ghimpu păcălit că Moldova intră în Uniunea Sovietică

Moment neplăcut pentru fostul conducător al partidului liberal Mihai Ghimpu, care mai n-a leșinat după ce a fost păcălit de 1 Aprilie că R. Moldova ar fi intrat din nou în fosta Uniune Sovietică, care de fapt nici nu mai există.

Farsa i-ar fi fost făcută chiar de către de nepotul său, Dorin Chirtoacă, care a declarat că în ultima vreme se cam plictisește și a vrut să-i facă o farsă nanului Mihail. În cadrul unui interviu înainte de a-i face farsa unchiului său, Chirtoacă a declarat: „Vreau să-i fac și eu o farsă moșului, așa cum toți Chișinăuienii pe 1 Aprilie. Sper să nu fie ca data trecută, unde i-am făcut o farsă Anișoarei pe 1 Aprilie și ea mai târziu mi-a dat papucii… știți voi. Eu cred că o să meargă bine, vom vedea.”

Se pare că Chirtoacă însă și de această dată a eșuatfiindcă, dat fiind faptul că a fost nevoie de chemarea ambulanței pentru a-l duce pe Ghimpu la un control medical. Ghimpu însă a refuzat să fie dus cu ambulanța de la noi, din motive că aceasta ar fi doar pentru săraci și nu pentru politicienii ca el care au o pensie bine-mersi. Fostul politician a insistat chemarea unui elicopter smurd din România pentru a fi dus la o clinică din țara vecină.

Articole asemănătoare