Studiu: 80% din tinerii care merg la sală, o fac pentru a antrena mână stânga

Tot mai mulți moldoveni vin la sală pentru a antrena mână stânga. Acest fapt a fost descoperit de domnul Constantin Țuțu, care a comandat un studiu pentru a afla de ce vin tinerii la sala de sport.

Este bine cunoscut faptul că sportivul Țuțu deține mai multe săli de sport în Moldova. Acesta dorește să își extindă afacerea însă pentru a face acest lucru este necesar să cunoască motivația oamenilor, de aceea a plătit trei milioane de lei pentru a efectua un studiu. Din studiul Agenției de Sondaje publice reiese că tinerii, în special studenții, au brațul drept mai dezvoltat decât cel stâng. Cauza acestui fapt încă nu este bine înțeleasă, unii experți spunând că trasul de sapă ar fi responsabil pentru dezvoltarea mânii drepte, alții afirmă că singurătatea ar fi de vină.

După ce a primit rezultatele studiului, Constantin Țuțu a postat o reacție pe o rețea socială: “Bl*a, eu nu înțeleg de unde vin toți ăștia cu mâinile de diferite grosimi. O să realizez un program de antrenament, la abed să mănânce numai cu mâna stângă, iar la trenirovka o să le măresc greutatea.”

Mai multă lume a comentat postarea sportivului, printre aceștia se află și oameni din politică. Dorin Chirtoacă a declarat că vrea să se înscrie la trenerovka, de asemenea i s-a alăturat Candu și Dodon. Probabil că antrenamentul cu domnul Dodon se va efectua în regim online de antrenare a mâinilor.

Articole asemănătoare