Studiu ALARMANT. Fiecare al treilea moldovean are un penis foarte mic

Un nou studiu efectuat de către savanții de la Academia de Știință din Republica Moldova a ajuns la un rezultat alarmant. Potrivit studiului, fiecare al treila moldovean ar avea un penis minuscul.

După luni de zile de cercetări și un studiu destul de complicat la care au luat parte câteva zeci de mii de bărbați din Republica Moldova, inclusiv politicieni, vlogheri, tiktokeri și alte persoane publice, antropologii din Republica Moldova au constatat că, în medie, moldovenii au un penis mai mic decât susțin ei. Oamenii de știință de la noi au analizat mărimea penisului a zeci de mii de oameni:

„Știți, la noi moldoveanul numai cu lăudatul. Mulți se laudă că au mașină, dar încă o plătesc pe rate. Alții se laudă că au casă, dar de fapt stau la gazdă și trebuie să dea locuința ceia în primire. Păi uite așa și când vine vorba de mărimea penisului, ma constatat că fiecare al treila moldovean are un penis foarte mic, adică mai mic de 8 centimetri – acest lucru poate fi considerat ca fiind un micropenis. Mă bucur că eu nu fac partea din categoria a treia de bărbați moldoveni, ci am o mărime cu care pot fi destul de mândru.” – ne-a declarat Gheorghe Ceban, unul dintre savanții care au efectuat studiul analizând mărimile. Totodată, studiul arată că în special politicienii și tiktokerii au un penis foarte mic, ba chiar mai mic decât restul populației. Nu s-a putut stabili însă cauza. Echipa noastră a mers la parlament pentru a-i întreba pe deputați care ar putea fi cauza.

„Nu știu, eu nu m-am conformat și nu am o părere la subiectu acesta. Dar eu deja sunt atât de bătrân că la mine nici nu se mai ridică, eu în genere nici nu mai pot. Ce să mai vorbesc de mărime?” – ne-a declarat un parlamentar comunist care ne-a rugat să-i păstrăm confidențialitatea. Am întrebat și TikTokerii ce cred despre acest lucru, iar majoritatea dintre aceștia s-au arătat nemulțumiți de studiu:

„Da în genere cine trebuie să-mi spună mie dacă-i mare sau dacă nu e mare? Eu cred că 6 centimetri ai mei sunt destul de ok, și până la urma urmei principalu caracteru unui băiat, că doar asta-i mai important pentru fete.” – ne-a declarat Costel, un TikToker și vlogher moldovean.

Articole asemănătoare