Studiu. Fiecare a doua moldoveancă ar fi gata să se culce cu un bărbat pentru o sticlă de ulei

Un nou studiu efectuat de oamenii de știință de la Chișinău arată că unele moldovence ar fi gata la orice pentru o sticlă de ulei sau chiar și un kilogram de făină de grâu. Asta după ce în ultima vreme pe rafturile magazinelor nu mai prea găsești aceste produse.

În cadrul studiului, savanții analitici de la Chișinău au dorit să afle de la 50 de mii de femei cu vârstele cuprinse între 18 și 69 de ani dacă acestea ar fi gata să se culce cu un bărbat pentru o sticlă de ulei sau pentru un kilogram de făină. Rezultatul i-a surprins pe savanți.

„Am ajuns la niște rezultate chiar uimitoare. Din cele 50 de mii de femei pe care le-am întrebat, vreo 34 de mii de femei au spus că ar fi gata să se culce cu un bărbat pentru o sticlă de ulei. Iar pentru o sticlă de ulei dar și pentru un pachet de făină, femeile ar fi gata chiar să se însoare cu acel bărbat – chiar dacă deja sunt căsătorite. Dacă în trecut unele femei erau gata să facă orice pentru un iPhone, astăzi vedem că uleiul, făina sau chiar și carburanții au devenit noul iPhone.” – ne-a declarat Afanasie Flocea, unul dintre conducătorii studiului care a încercat să le dea femeilor câte o sticlă de ulei pentru ca acestea să doarmă cu el, însă n-a mai găsit nimic fiindcă rafturile erau deja goale.

Auzind aceste lucruri, tot mai mulți bărbați din Capitală încearcă să dea de ulei și de făină pentru a atrage domnișoarele, precum Gicu – un tânăr din sectorul Buiucani care și-a cumpărat 15 sticle de ulei, s-a pozat cu ele pe Instagram, după care a așteptat reacția domnișoarelor și oferte din partea lor:

„Fetele chiar au rămas mute când m-au văzut cu atâta sticle de ulei de floarea soarelui. Mi-au scris în privat să le duc și lor câteva sticle și că plata o rezolvăm noi cumva. Eu lor le-am spus că dau sticla de ulei doar cu două sute de lei și nu negociez deloc, prețul este fix și nu se schimbă nimic.” – ne-a declarat tânărul de 23 de ani.

Articole asemănătoare