Studiu: Fiecare al doilea moldovean din străinătate este milionar

Un nou studiu efectuat de oamenii de știință de la Cahul arată că fiecare al doilea moldovean de peste hotare chiar este milionar, chiar dacă majoritatea moldovenilor de prin străini se plâng de faptul că nu le ajung banii.

În cadrul studiului, un grup de oameni de știință moldoveni de la Cahul au mers prin sate întrebându-i pe vecinii moldovenilor plecați peste hotare ce cred despre cei din străinătate. Răspunsurile i-au surprins pe savanții noștri:

„Majoritatea vecinilor pe care i-am intervievat pentru această statistică ne-au confirmat faptul că vecinii lor sunt milionari, fiindcă aceștia dețin case scumpe și ogrăzi amenajate ca în Europa. Mai mult, când vin pe acasă unii mai au și mașini scumpe de zeci de mii de Euro iar în sumă bunurile lor îi fac milionari. În Republica Moldova practic toți cei plecați peste hotare sunt milionari, pot să confirm acest lucru fiindcă însuși unul dintre vecinii mei tot pleacă și vine din Italia în ultimii 10 ani și să vedeți ce mamă de căsoi și-a făcut.” – ne-a declarat Eugen, unul dintre organizatorii studiului care n-a părăsit niciodată Republica Moldova.

Din cei o mie de vecini intervievați, 500 au confirmat cu exactitate faptul că instinctul lor îi asigură că vecinii lor de peste hotare sunt milionari. Ipoteza oamenilor de știință de la Cahul este că în Republica Moldova am avea de fapt un milion de milionari, cel puțin asta arată calculele matematice, ne asigură un alt organizator al studiului care este matematician:

„Păi vedeți că dacă din 1000 pe care i-am întrebat, 500 ne-au răspuns cu da, atunci luăm pătratul ipotenuzei lui Pitagora și-l înmulțim la doi, după care scoatem rădăcina împărțită la patru, pentru că pătratul are patru unghiuri, și rezultatul rămâne același, se schimbă doar cifra. Mai pe scurt vă explic mai simplu: toți moldovenii de peste hotare sunt milionari, asta nu o spun eu dar o spune matematica, mai ales dacă le calculăm averea în ruble.”

Articole asemănătoare