Studiu: Igor Dodon considerat cel mai de căcat politician din R. Moldova

Un nou studiu realizat de Uniunea Republicană a Științificilor de Statistică (URSS) arată un grafic al celor mai de căcat politicieni din republica Moldova. Printre ei se află, în mod surprinzător, și Igor Dodon care s-a pomenit chiar pe primul loc.

În cadrul sondajului au fost intervievați 25.000 de moldoveni în mare parte din orașul Chișinău, Bălți și Orhei. Aceștia spun că și-au pirdut încrederea în Igor Dodon și consideră că acesta ar trebuie să părăsească R. Moldova și să primească azil politic în Rusia.

Printre cei mai de căcat politicieni din țară se regăsesc și Vladimir Plahotniuc dar și Ilan Șor. O mare parte din participanți a considerat că aproape toți politicienii din republica Moldova sunt de căcat și ca atare nu merită să se afle în funcția în care aceștia se află. Sondajul arată în felul următor:

Sondaj realizat de URSS pe un eșantion de 25.000 de persoane. Marja de eroare este 0,2%

Savanții moldoveni au realizat acest studiu și anul trecut iar rezultatele au fost similare cu studiul din acest an. În acest sens, coordonatorul studiului Alexandru Donoagă, fost docent la Academia de Științe, a comentat rezultatele studiului: „Aceste rezultate sunt un lucru destul de evident, dat fiind faptul că domnul Dodon nu se mai bucură de popularitatea de care se bucura într-un timp când acestuia îi era mult mai ușor să le pună cetățenilor macaroane pe urechi. Tendința politicienilor care se aleg pe locuri mai în frunte în rândul politicienilor de căcat este din păcate în creștere, atât la nivel național cât și la nivel internațional.” – se arată îngrijorat cercetătătorul.

Articole asemănătoare