Alarmant! Tot mai multe femei vaccinate nu se mai uită la bărbații nevacinați

În ultima vreme experții moldoveni sunt tot mai îngrijorați de situația vaccinaților din R. Moldova. După un studiu efectuat de Asociația “Moldova Are Vaccin”, mai mulți experții au ajuns la ipoteza că femeile vaccinate refuză să facă cunoștință cu bărbații nevaccinați.

La așa concluzie s-a ajuns din cauza miilor de sunete la linia fierbinte ale asociației. Un lucrător de acolo ne-a declarat îngrijorat că este contactat de tot mai multe doamne și fete îngrijorate că vor da peste un iubit nevaccinat sau peste bărbații disperați care sună acolo: „Eu m-am săturat zi și noapte să ascult bărbații de la noi care mă sună plângând că femeile nu vor măcar o cofi sa beie cu dânșii. Iaca ieri unul din Chișinău mi-a povestit că fata cu care păștea caprele nici pe Odnoklassniki nu vrea să-i răspundă la comentarii ori la smailicuri. Și vremuri amu s-o pornit, înainte femeile se uitau dacă ai porși și vaci, acum dacă ai vaccin sau nu. Câteva zile mai în urmă m-o sunat o fetișcană care tot era îngrijorată că l-o cunoscut pe unul și o aflat că nu-i vaccinat dar ea e vaccinată, și o întrebat dacă a să mai poată să prindă gravidă de la dânsu dacă-i nevaccinat, niște întrebări prostești mai pe scurt dar drept să vă spun mie mi-i vesel, eu mor de râs.”  – ne-a declarat expertul îngrijorat de situația dată.

Cazuri similare au fost întâlnite în mai multe țări ale Europei, unde mai multe femei au declarat că ele nu mai vor să trăiască cu bărbați nevaccinați, altele chiar au și dat la divorț din această cauză. Astfel, faptul că bărbatul nu e vaccinat devenind al treila motiv din lume pentru care femeile refuză să mai intre în contact cu vreun bărbat sau băiat.

Și mai multe femei din Moldova susțin ideea că bărbații care nu se vaccinează rămân la un nivel intelectual mai prejos decât femeile vaccinate. Ele declară că sunt gata să se mute cu locul de trai în țările cu rata de vaccinare mai înaltă. Unele susțin că mai degrabă s-ar împreuna cu o prietenă de același gen decât cu un bărbat nevaccinat: „Da doamne ferește, nu mă mărit eu cu unu nevaccinat. Dacă mă vrea și mă iubește apăi n-asă creadă toate prostiile cu Bill Gates și cu masonii, dar o să se gândească la sănătatea lui și o să se vaccineze ca un om normal, că încă pe când eram mici părinții ne vaccinau și parcă nu ne-a crescut la nimeni coadă sau coarne.” – este opinia unei fete de 21 de ani pe care am intervievat-o în Capitală și care încă nu are un prieteni, dar este în căutare.

Articole asemănătoare