Ţârdea internat de urgență la psihiatrie: „Are vedenii cu antihristul”

Fostul deputat Bogdan Țârdea a fost astăzi internat de urgență la psihiatrie și urmează să viziteze acolo un program reabilitare psihică. Asta după ce în ultima vreme, în membrul PSRM a cam dat imaginația iar acesta a devenit din ce în ce mai paranoid.

Membrul PSRM care a făcut aseară campanie electorală la Hîncești, le-a povestit cetățenilor de acolo despre visurile și viziunile sale băgând în groază oameni de la mic la mare. Țârdea le-a spus oamenilor printre altele că Antihristul ar urma să vină pe pămân și că Socialiștii ar putea câștiga alegerile Parlamentare – lucru care a a îngrozit o țară întreagă.

Soția lui Țârdea ne-a contactat disperată spunându-ne că-și face griji pentru soțul ei: „Off, ce chinuri trag cu el.. de vre-o lună tot sare din pat și se luptă în somn cu Satana… am mers cu dânsu pe la Călugări și Măicuțe, pe la Saharna și Orheiul Vechi dar nu au ajutat nici rugăciunile… alaltăseară la masă cu neamurile l-a mai văzut o dată pe antihrist în chipul lui soacră-sa și i-a ars o palmă mamei că a umplut-o sângele… Nu știu ce să mă mai fac, cred că o terapie de vreo câteva săptămâni la costiujăni i-ar prinde foarte bine, că el se ia prea tare cu lucru și crede în toate tâmpeniiile pe care le citește prin telegram…“ – ne-a declarat soția lui Țârdea care speră că bărbatul ei se va însănătoși cât mai curând.

Articole asemănătoare