Țârdea sparge tăcerea: „Sandu n-a dat bani la urători, ci numai bomboane”

O nouă bombă în showbizul politic moldovenesc. Bogdan Țârdea o acuză pe Maia Sandu de zgârcenie după ce aceasta nu le-a dat bani urătorilor și colindătorilor care au venit la președinție, ci le-a dăruit doar ciocolate, bomboane și copturi.

Socialistul Țârdea a apărut din nou la propria sa emisiune unde acesta susține că spune mereu adevărul. După ce a vorbit despre Satana, Bill Gates și Apocalipsa vreo jumătate de oră, deputatul a trecut și la actuala Președinte a Republicii Moldova Maia Sandu.

„Dragi prieteni, să-l lăsăm în pace pe Bill Gates și să trecem la Maia Sandu care-i tot pe-acolo. Fraților, e apocalipsa pe pământ. Zilele trecute la Președinție au venit urători și colindători care au colindat-o pe Sandu. Printre aceștia se afla și un nepoțel de-al meu pe care l-am strecurat acolo să ne spună peurmă cum a decurs toată sărbătoarea și cum Președinta aplică tradițiile și obiceiurile strămoșești. Păi când a venit nepotul acasă și am vorbit cu el la telefon, mi s-a ridicat părul în cap. În primul rând, Maia Sandu la urma urătorii nici n-a strigat hăi sau aho – dar asta încă se poate ierta. Adevăratul coșmar a început de fapt la urmă, atunci când Sandu le-a dat la colindători și la urători numai niște dulciuri, niște bomboane și ciocolate – dar absolut niciun ban. Rușine, fiindcă Maia a strâns o gramada parale pe vremea când a lucrat în America la Banca ceea de acolo, dar chiar n-a dat niciun ban la urători? Păi pe vremea când era Igor Nicolaevici Președinte el pregătea tot timpul bani la urători, încă-mi aduc aminte cum îi aduceam în culioace și peurmă le împărțeam și la urători și ne împărțeam și între noi. Păcat că se uită tradițiile și obiceiurile strămoșești.” – a declarat Țârdea în cadrul emisiunii sale.

Articole asemănătoare