Țârdea sperie din nou: „Dacă nu ne votați, va veni antihristul fraților”

Membrul PSRM Bogdan Țârdea nu s-a putut din nou abține și a venit iarăși cu o așa zisă avertizare pentru cetățeni. La o casă de cultură din Basarabeasca, Țârdea a început iarăși a vorbi despre antihrist și sfârșitul lumii.

În discursul său din fața cetățenilor, Bogdan Țârdea a început a vorbi iarăși despre lucruri cu totul și cu totul absurde:

„Numărul antihristului este 666, dacă mai adăugăm 12145 numărului acesta, atunci ajungem la exact 12.145 – iar acesta este numărul membrilor Partidului PAS. E șocant fraților, dar stați că asta nu e tot. Maia Sandu se începe cu litara M și cu litera S, iar Masonii tot conțin aceste litere, deci ordinea mondială a antihriștilor și masonilor este în mâinile doamnei Președinte Maia Sandu? Încă nu v-ați convins? Chiar nu vedeți că Moldova e ocupată de străini? Eu chiar ieri am mers la cumpărături și am auzit cum cineva vorba acolo în limba engleză, iar engleza vine din America, de acolo de unde provine tot dezmățul care a destrămat ordinea mondială și în curând va duce la sfârștiul lumii, e strașnic ce se întâmplă dragi cetățeni. Eu sunt om cu credință ca și Igor Nikolaevici și merg la Biserică regulat, pup mâna la preoți întotdeauna și mie mi se arată tot felul de viziuni, așa că votați-ne fraților dacă vreți să nu vină antihristul și nu puneți multe întrebări, astea-s lucruri sfinte…” – a strigat Țârdea în fața mulțimii.

Mai mulți cetățeni s-au lăsat înspăimântați de cele spuse. La sfârșitul evenimentului, o bătrânică ne-a declarat: „Doamne ferească Dumnezău câte spune omu ista, eu nu înțăleg pe tăti dar e strașnic ce se face, sincer să vă spun acum mă tem și să ies din casă. Mă duc azi acasă și voi merge duminica viitoare să votez pe domnu Dodon că o zis că-mi va trimite 300 de lei.”

Cetățeanul Grigore Cheptene s-a indignat însă de cele spuse de Țârdea: „Și-i cu omu ista? El ceva o băut sau a luat niște droguri că scoate pe gură niște tâmpenii mai mari decât dânsu.. eu am afighit de prostiile scoase pe gură și de reacția mulțimii, majoritatea dintre ei îs bătrânei care și așa vai de capul lor, dar când mai aud așa cuvinte din gura la un ninormal care și așa trebuie să meargă la costiujăni apăi nu știu…”

Articole asemănătoare