Țârdea supărat că Parlamentul a închis gazul: „Îngheț de frig, am să răcesc”

După ce zilele trecute la Parlament a fost oprit de tot gazul din cauza că aceste este prea scump, deputatul Bogdan Țârdea s-a plâns în plenul parlamentului că din această cauză acesta îngheață de frig și ar putea răci.

După ce zilele trecute Parlamentul a decis să stingă căldura, adică gazul, pentru a economisi costuri din cauza crizei energetice, Bogdan Țârdea s-a arătat supărat și enervat de acest lucru și a înaintat o cerere chiar de la tribuna Parlamentului către conducerea Legislativului de a da drumul la căldură din nou fiindcă acesta îngheață de frig și nu mai poate lucra în pace:

„Dragi deputați, la ce nivel am ajuns? Chiar să închideți gazul celei mai importante instituții din Republica Moldova pe timp de iarnă și nouă să ne înghețe mucii aicia? Păi așa nu merge, cum să lucrăm noi în liniște dacă ne este frig? Eu personal îngheț de frig, parcă văd că am să răcesc – la ce ați oprit gazul? Ce n-avem destui bani pentru deputații care servesc cetățenii și fac legi pentru ei? Propun să ne lăsați să lucrăm de acasă prin online ca să putem sta măcar acolo la cald, că legile iestea le poți scrie și acasă pe-o foaie și le-am putea discuta și online dacă e nevoie. Dacă mai departe aveți de gând să țineți gazul închis, păi atunci eu am să intru în grevă și n-am să mai vin la muncă până ce nu aprindeți căldura din nou. Noi doar suntem în Parlament, dar nu la Polul Nord sau în Siberia.” – a declarat Țârdea la tribuna Parlamentului supărat după care și-a dat jos sacoul în semn de protest.

Și Vladimir Voronin s-a arătat supărat pe acest fapt. Deputatul susțin că el și așa-i bătrân și poate răci cu mult mai repede, de aceea are nevoie de mai multă căldură în Parlament fiindcă-i îngheață nasul: „Sincer să vă zic nici nu mai am ahodu să lucrez aici, eu îs om bătrân și chiar așa se bate joc și se stinge gazu la deputați sau ce? Foarte rușinos din partea conducerii, dacă domn Dodon încă era Președinte păi se ducea la Rusia și vorbea acolo cu domnul Putin, să vedeți ce repede Putin ne dădea gaz gratuit la toți deputații și nu plăteam nicio copeică nică. Stăm și ne îngheață și nasurile, și fundurile și nu facem nicio pleașă nică aici.” – susține Vladimir Voronin.

Articole asemănătoare