Tauber a câștigat titlul de cea mai frumoasă femeie a Moldovei

Noutăți îmbucurătoare pentru Marina Tauber. După ce în ultima vreme Șor i-a trimis acesteia câteva mii de dolari ca să le plătească juriului Miss Moldova, Tauber a fost declarată cea mai frumoasă femeie a Moldovei în cadrul Miss Moldova. Aceasta va fi trimisă la Miss Universe (cea mai frumoasă lume din lume).

Marina Tauber a rămas impresionată să afle de vestea că însuși ea a devenit Miss a Moldovei. Acest lucru a fost însă destul de previzibil, mai ales după ce Ilan Șor a transmis juriului Miss Moldova niște cadouri de la Partidul Șor, câteva sticle de ulei de floarea soarelui dar și niște sume bune de bani:

„Îi mulțumesc lui domnul Șor pentru susținerea sa. Fără el eu nu aș fi putut câștiga acest concurs și acest titlu, de-abia aștept să reprezin Moldova la Eurovision și să arăt că însuși eu sunt cea mai frumoasă femeie din Moldova, dar nu Maia Sandu sau Gavrilița – ele evident or să moară de ciudă că cineva din opoziție a câștiga un astfel de titlu. Sper să devin și cea mai frumoasă femeie din lume, domnul Șor mi-a trimis fel de fel de make-up-uri și eu cred că o să se primească. Plus că eu acolo la Eurovision nu voi merge singură, dar voi lua cu mine și pe câteva fete din Orhei pe care la fel le consider frumoase, că dacă n-aș câștiga eu atunci ele la sigur vor câștiga acest eveniment.” – ne-a declarat Marina Tauber bucuroasă.

Astfel, în acest an pe data de 31 Aprilie, Marina Tauber ne va reprezenta țara la Miss Universe. Aceasta va îmbrăca un costum tradițional moldovenesc care conține inscripția partidului Șor.

La rândul său, Ilan Șor care a apărut în lacrimi de bucurie a și felicitat-o pe Marina Tauber organizând la Orheiland o nouă petrecere de zile mari. Acesta a apărut pe ecranul pe care apare de obicei strigând de mai multe ori “Ura”, ridicând-o în slăvi pe Tauber și promițându-le tuturor Orheienilor care-l vor vota la următoarele alegeri câte două sticle de ulei dar și câte trei pachete de sare.

Articole asemănătoare