Tauber a speriat toată Capitala de Halloween, chiar dacă nici nu s-a mascat

Incident neplăcut pentru Marina Tauber. Aceasta a ieșit astăzi la protestele din Capitală și a speriat pe toată lumea, oamenii crezând că aceasta s-ar fi mascat de Halloween.

Chiar dacă Tauber pur și simplu s-a machiat așa cum o face de obicei, așa zișii protestatari din Capitală, veniți pentru câteva sute de lei s-au speriat când au zărit-o. Mai multe femei în vârstă chiar și-au făcut cruce și au răstit rugăciuni fiindcă n-au mai văzut-o pe Tauber într-așa o ipostază:

„Nu înțeleg de ce toată lumea fuge de mine, văd acolo în colț chiar niște jurnaliști care nici măcar nu vor să-mi ia interviu. Ce-i cu voi oameni buni? Eu nu v-am făcut nimic, nici măcar nu m-am maschiat de helouin ca să vă sperii fiindcă anul acesta domnul Șor nu ne-a pus buget la dispoziție. Este foarte jignitor din partea mea întru potriva mea, o să plec acasă să mă sesizez.” – s-a arătat Tauber nedumerită după ce a constatat că susținătorii lui Șor din Capitală nici nu prea doreau să se fotografieze alături de ea, cum o obișnuiesc de obicei.

„Doamne Dumnezău-le, nici nu-mi vine să cred cum arată doamna Tauber. Mătincă asta nici nu-i doamna Tauber da-i sosia ei, asta precis că am auzit ce spun femeile.” – ne-a declarat o babă protestatară în timp ce alerga cu inima-n dinți spre o rutieră, acolo unde se împărțeau pliculețele cu bani.

Articole asemănătoare