Tauber îi cere Maiei Sandu să-l grațieze pe Șor ca și pe mama cu 5 copii

După ce astăzi președintele Republicii Moldova Maia Sandu a grațiat-o pe Mama cu 5 copii eliberând-o din închisoare, vicepreședinta Partidului ȘOR Mariana Tauber exclusă recent din campania electorală de primar de Bălți i s-a adresat imediat Maiei Sandu cu o rugăminte.

Maia Sandu a eliberat-o pe Mama cu 5 copii care risca să stea câțiva ani după gratii din cauza că nu a plătit la vreme niște datorii de câteva mii de Euro – lucru care a inspirat-o și pe Mariana Tauber. Astfel, Tauber a ieșit în fața unei mulțumi de oameni de la Orhei cu un mesaj emoționant adresândui-se chiar Maiei Sandu și rugând-o să-l lase pe Ilan Șor să se reîntoarcă în țară fără ca acesta să fie pus după gratii:

„Doamnă Sandu, atât eu cât și toți cetățenii de la Orhei care îl consideră pe domnul Ilan Șor tătuca lor cerem imediat să-l grațiați pe Ilan Șor și să-i dați pace să se întoarcă înapoi acasă fără ca acesta să fie închis după gratii. Ați putut grația mama cu 5 copii care a comis o infracțiune, puteți să-l grațiați și pe domnul Șor care la fel este sub urmărire penală… vă rugăm, lăsați-l să revină acasă în liniște și pace sufletească fiindcă și el are foarte mulți copii la Orhei, el este tătuca a zeci de mii de Orheieni care îl așteaptă deja de aproape un an și-i duc dorul. Tot mai multe lume se apropie de mine la întâlniri și-mi plâng în față că-l vor pe domnul Șor la Orhei, fiindcă când era el acasă era totul bine și încetul cu încetul deja transformam Orheiul în Monaco, lucru care nu mai este posibil pentru că domnul Șor lipsește de lângă noi.” – s-a arătat Tauber întristată în fața mai multor Orheieni.

La scurt timp și Maia Sandu a venit cu o replică la rugămintea Marianei Tauber: „Dragă doamnă Tauber, da chiar lăsați-l pe domnul Șor să se întoarcă în țară și o să-l grațiem așa cum acesta merită: va fi redirecționat direct către Penitenciarul Nr. 13, acolo acesta va primi un loc călduț unde-și va petrece restul vieții și poate vă veți alătura și dvs. bunului prieten. Oamenii de la Orhei n-au nevoie de niște d-ăștia de-alde voi care au furat și le dă și lor, ci de niște oameni onești care lucrează în folosul cetățenilor. Lăsați vă rog eu toată jelea și căutați-vă de treabă, doamnă Tauber.” – i-a transmis Maia Sandu lui Tauber într-un comunicat personal.

Articole asemănătoare