Tauber la Hai să ne căsătorim: „Caut un bărbat din zodia delfin”

Surpriză pentru toți fanii emisiunii Hai să ne Căsătorim la care invitații încearcă să-și găsească iubirea vieții lor. Și Mariana Tauber, recent exclusă din alegerile de Primar de la Bălți, a apărut acolo în căutarea unui bărbat de la care așteaptă neapărat să-i întreacă toate așteptările.

În cadrul emisiunii „Hai să ne Căsătorim” Mariana Tauber din Partidul Șor a avut ocazia de a cunoaște doi bărbați din Orhei și unul din Bălți care se pare însă că nici nu i-au prea atins așteptările. Primul Bărbat din Orhei, Leonia Coțofană, a încercat să o impresioneze pe Tauber invitând-o la un dans indian tradițional – ofertă refuzată însă de Tauber fiindcă era încălțată în încălțăminte de toc pe care nu a vrut să o descalțe.

Al doi-lea bărbat din Orhei, Vasile Rusu, a încercat s-o impresioneze pe Tauber cântându-i la chitară o piesă de Jasmin Șor, soția lui Ilan Șor, lucru care însă la fel n-a prea impresionant-o pe Tauber din cauza că aceasteia nu-i prea plac melodiile soției lui Ilan Șor. Lucrurile s-au schimbat însă un pic în cazul celui de-al treilea mire potențial Gheorghe Cartoafă de la Bălți care i-a compus Marianei Tauber niște versuri poetice:

Tu Mariană ești o floare,
Ești o floare de valoare.
Atuncia când tu vorbești,
Inima tu mi-o zdrobești.

Tu Mariană, ai o voce
Care-i atât de frumoasă.
Atuncia când tu vorbești,
Toată țara e nervoasă.

Hai Mariano înc-odată,
La Bălți și ai candida.
Eu și lumea acolo plânge,
Și doar pe tine te vrea.

Nici aceste versuri nu i-ar prea fi plăcut Marianei Tauber care a criticat faptul că în ultima strofă s-a făcut o greșeală gramaticală pe care aceasta nu o poate accepta. Tauber a declarat pețitoarei de la emisiune:

„Off, uite acei doi bărbați din Orhei n-au prea fost cine știe ce, dar iaca la aista al trei-lea din Bălți, chiar m-a impresionat când am văzut că a scris versuri despre mine. Însă ultima strofă chiar nu mi-a plăcut deloc, fiindcă pentru mine este inadmisibil să-mi găses un bărbat pe care face greșeluri gramaticale în poezii – eu doar sunt fostă deputată și trebuie să vorbesc corect limba maternă. Din păcate niciun bărbat de la emisiunea voastră nu mi-a îndeplinit așteptările, eu v-am spus de la bun început că caut un bărbat de zodie delfin dar voi nu mi-ați ascultat dorința și vedeți acum cum s-a primit. Vă urez o seară bună.” – s-a arătat Tauber supărată părăsind studioul și lăsând-o pe pețitoare cu gura căscată.

Articole asemănătoare