Tauber merge în Afganistan: „Îl voi elibera pe domnul Șor de Talibani”

După absolvirea câtorva cursuri de box și apărare, vicepreședinta partidului ȘOR Mariana Tauber a decis să meargă personal cu un grup de soldați din Armata Moldovenească în Afganistan pentru a lupta împotriva Talibanilor. Se speculează că Ilan Șor ar fi reținut de niște talibani.

După luni de zile de antrenamente, Tauber se arată pregătită de misiunea soldaților moldoveni care vor merge să lupte în Afganistan împotriva talibanilor. Din grupul de 39 de soldați, Tauber ar urma să fie unica femeie care va merge la luptă. Totuși, aceasta are un obiectiv concret pe care l-a prezentat la un post de televiziune din Orhei.

„Merg în Afganistan să ucidem talibanii care ni l-au luat ostaș pe domnul Ilan Șor, așa am aflat din niște surse de pe Internet și m-au contactat mai mulți conaționali care m-au avertizat să-l eliberăm pe domnul Ilan, fiind că altfel acesta ar putea fi capturat” – a mărturisit Tauber mai convinsă ca niciodată și motivată să ia parte la prima sa misiune în Afganistan.

Totuși, Tauber a recunoscut că-i este puțin frică, fiind că arma pe care aceasta ar urma să o poarte la ea este cu mult mai grea decât aceasta și-a imaginat. Din cauza că ar urma să fie unica femeie, batalionul a decis să-i atribuie Marianei Tauber conducerea unui tanc moldovenesc de ultimă generație cadonat de către Rusia.

Din surse anonime am aflat însă că scopul Marianei Tauber ar fi de fapt să facă o mică vacanță în Afganistan unde dorește meargă un pic la Shopping, dat fiind faptul că prețurile acolo sunt și mai mici în comparație cu Republica Moldova, și să-și facă o operație plastică la un medic chirurg vestit de acolo care la fel nu cere prea mulți bani. Ministerul Apărării ar urma să ia ultima decizie dacă Tauber va fi într-adevăr lăsată să meargă în misiune sau nu.

Articole asemănătoare