Tauber pleacă de la Șor la PSRM: „Șor nu mi-a mai dat salariul de 5 luni”

Vești proaste pentru toți susținătorii Marianei Tauber dar și al Partidului Șor. Deputata a hotărât să adere la Partidul Socialiștilor din cauza unor probleme în interiorul partidului Șor din care aceasta a făcut parte anterior. Aceasta îl acuză pe Ilan Șor în special că nu i-a dat salariul la vreme de 5 luni.

Mariana Tauber, fosta deputată din Partidul Șor, îl acuză pe Ilan Șor de faptul că ar fi șantajat-o și nu i-ar fi plătit nici un bănuț chiar după campania electorală: „Ilan Șor nu mai înseamnă nimic pentru mine. Acest individ nu mi-a plătit mie salariul de 5 luni, voi vă încipuiți? Eu de 5 luni nu am mai mâncat caviar cum o fac uneori și nu mi-am putut plăti abonamentul la sala de fitness, fiind că banii de deputată s-au dus pe mâncare, întreținerea celor 3 mașini ale mele și în saloanele de frumusețe – fiind că o deputată trebuie să arate în fiecare zi calumea și la locul ei. Bine că mai am eu niște activități online private care-mi aduc un venit adăugător, că fără ele nu știu ce mă făceam.”

Totodată, deputata a anunțat că vrea să rămână deputată în Parlament, de aceea va pleca în partidul Socialiștilor pentru a-i ajuta pe aceștia să aibă mai multe voci în parlament: „Pe mine partidul Socialiștilor m-a inspirat și eu știu de la colegi că acolo măcar se dau salariile la timp. În al doilea rând, eu cu doamna Zina mă înțeleg forte bine, mai ales că eu sunt nănașa unei verișoare de-a ei. Cred că împreună vom lucra la proiecte în folosul cetățenilor și-l vom obliga pe domnul Șor să întoarcă miliardul, cu toții știm cine l-a furat. Dar cel mai important este că eu știu unde se află domnul Șor și o voi face public în zilele următoare” – ne-a declarat deputa care se grăbea să plece acasă de la sediul Socialiștilor cu o sacoșă neagră în mână.

Contactat de noi, Ilan Șor nu a vrut să vină cu o reacție. Din surse de încredere am aflat însă că acesta ar fi plecat pe muntele Atos din Grecia pentru a-și spovedi păcatele unui călugăr. Un deputat PSRM a revenit însă cu o reacție privind aderarea lui Tauber la PSRM: „Doamna Tauber este binevenită, noi știm că aceasta este o profesionistă și poate să ne ajută să schimbăm țara în interesul cetățenilor. Ne bucurăm că și alți colegi din partidul Șor i-au urmat exemplul și au aderat la PSRM, noi aici avem surse externe destule și mai ales susținere din Rusia iar salariile membrilor noi le plătim la timp”

Articole asemănătoare