Tauber s-a ascuns într-un tobogan de la Orheiland ca să nu fie arestată și-l așteaptă acolo pe Șor

Șou de zile mari la Orheiland, acolo unde Marina Tauber tocmai a aflat că urmează să fie arestată. Din emoții, Tauber n-a știut ce să mai facă așa că s-a ascuns într-un tobogan de la Orheiland și l-a sunat pe Ilan Șor.

La doar câteva minute după ce a aflat va fi arestată și poliția este pe urmele sale s-o ia la penitenciar pentru fraude bancare, Marina Tauber n-a știut ce să mai facă așa că s-a ascuns într-un tobogan de la Orheiland. În plus, aceasta l-a sunat pe Ilan Șor și l-a rugat să vină s-o elibereze de acolo cu un elecopter și s-o ducă în Israel. Între timp, la Orheiland erau câțiva părinți cu copiii lor care au văzut cu proprii ochi cât de panicată era Tauber:

„Am zărit-o pe doamna Tauber alergând mai în sus către tobogan și era foarte asudată, îmbrăcată într-o rochie roșie și arăta destul de confuză și nervoasă. Peurmă am văzut-o că a sunat pe cineva și a început a plânge, a rugat-o pe persoana ceia să vină s-o ia după care s-a ascuns chiar în tobogan iar copiii n-au mai fost lăsați să se joace pe acolo fiindcă administrația Orheilandului a blocat și interzis accesul către toboganul unde se ascundea doamna Tauber. Plus la asta ea avea cu ea niște câini răi de rasă, de aceea poliția nu s-a putut apropia prea tare de toboganul unde era doamna Tauber.” – ne-a declarat o martoră oculară care la momentul dat se afla la fața locului. Totuși, apelul lui Tauber a fost prea târziu. Aceasta ar urma să fie excortată de către judecători pentru a fi audiată.

Încă nu se cunoaște unde ar urma să fie închisă Marina Tauber, analiștii politici cred însă că Tauber ar putea fi plasată la penitenciarul Rusca, unde sunt închise de obicei femeile:

„Am cunoscuți și colegi care m-au informat că la Penitenciarul Rusca tocmai s-a pregătit o odaie frumușică pentru domna Tauber, aceasta ar putea fi plasată acolo. Gestul doamnei Tauber de a se ascunde în tobogan este unul foarte disperat, cred că ea și-a dat seama că-i vinovată și îi pare rău – dar deja prea târziu fiindcă Șor nu este în țară și n-are cum să o ajute, nici cu elicopterul și nici cu altceva. Acum urmează să vedem ce se va întâmpla, eu singur sunt foarte curios. Dacă ea n-avea nimic de ascuns, păi nu se mai ascundea în tobogan – nu? Ca și cumnatul lui Dodon care a mâncat documentele celea.” – ne-a declarat un analist politic pe care l-am contactat pentru o reacție.

Articole asemănătoare