Tauber supărată că Putin nu vrea să recunoască Orheilăndul ca regiune independentă

Știri de Ultimă Oră și din Republica Moldova. După ce nu demult Vladimir Putin a recunoscut niște regiuni separatiste din Ucraina ca regiuni independente, Marina Tauber s-a arătat dezamăgită că Putin n-a recunoscut și Orheilandul ca regiune independentă unde poate veni toată lumea fără a respecta regulile pandemice.

Tauber s-a arătat foarte dezamăgită de Vladimir Putin că n-a recunoscut și Orheilandul ca teritoriu independent și i-a adresat lui Putin un mesaj care ar trebui să-l îngrijoreze pe liderul de la Kremlin.

„Domnul Putin n-a procedat deloc corect. Cum să recunoască teritorii din Ucraina ca fiind independente, dar să uite de Orheilandul nostru? Partidul nostru i-a scris domnului Putin numeroase scrisori, emailuri și mesaje pe interneturi dar acesta nici măcar n-a vrut să ne răspundă. Așa nu se face domn Putin, să știți că domn Șor s-a supărat pe dumneavoastră și nu o va mai trimite pe soția sa să câte în Rusia. Orheilandul este un teritoriu independent în Republica Moldova, ați văzut acest lucru chiar când guvernul a impus restricții în toată țara dar la Orheiland putea intra oricine cum vrea și când vrea. Apelăm la organizațiile internaționale, la NATO, la ONU, UNICEF, asociația domnului Bill Gates să ne ajute în a combate această criză că la Orheiland atracțioanele stau din păcate deseori goale fiindcă lumea nu este lăsată să vină să se distreze. E vina guvernării actuale, foarte rușinos.” – a scris Tauber indignată pe o rețea socială.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

L-am contactat pe Putin pentru o reacție dar ne-a răspuns un reprezentant de-al său care ne-a declarat că Președintele Rusiei are treburi mai importante: „La moment liderul nostru n-are timp fiindcă studiază cărțile de istorie și se gândește ce teritorii se mai pot anexa, dar vrem să vă liniștim și vă comunicăm că sunt foarte puține șanse ca să recunoaștem Orheilandul ca regiune independentă fiindcă chiar n-avem ce face acolo, atracțioane noi avem și în Rusia.” – ne-a declarat Vladislaw Mihailowitsch, unul dintre purtătorii de cuvânt de-al președintelui Rusiei.

Ilan Șor a procurat un bilet din Israel direct către Rusia pentru a vorbi personal cu Putin, dar a fost nevoit să se întoarcă înapoi din cauza că mai mulți moldoveni au început să-l filmeze la aeroport – lucru care l-a intimidat pe Șor.

Articole asemănătoare