Lege. TikTokerii din Moldova supuși unui control psihologic obligatoriu

O nouă lege în țara noastră ar urma să-i oblige pe TikTokerii din R. Moldova care au peste o sută de mii de urmăritori pe TikTok să meargă la psiholog o dată în an și să facă câte un control tomograf la cap o dată la trei ani.

Noua lege care ar putea intra în vigoare la începutul lunii Iulie îi va impune pe toți TikTokerii din țara noastră care fac tot felul de vide-uri fără sens să meargă la psiholog câte o dată în an pentru a se controla dacă sunt sănătoși la cap. Mai mult, așa zișii vlogheri vor fi impuși să meargă și să facă câte un control la cap, după care vor fi obligați să trimită o copie a tomografiei și rezultatelor medicale unei comisii ai Ministerului Sănătății care urmează să fie create.

„Vedem că din păcate tineretul nostru, dar și oamenii mai în vârstă de pe TikTok își cam iese din minți și postează acolo tot felul de nebunii și vorbește urât. Din această cauză vom crea o comisie specială care va avea grijă de această categorie de oameni și-i va controla dacă merg o dată în an la psiholog să facă tot felul de controale medicale, altfel le vom blocat contul de TikTok și-i vom amenda.” – ne-a declarat o reprezentantă al Ministerului. Între timp, unii TikTokeri de la noi se pare că umblă dezlegați postând acolo tot felul de înjurături pe care, din păcate, le văd și le aud inclusiv unii minori. De exemplu această doamnă care, evident, ar avea nevoie urgent de un medic psiholog pentru o consultație:

Atenție, următorul clip video conține cuvinte necenzurate. Nu recomandăm persoanelor sub 16 ani să-l vizioneze

Pentru ca în viitor să fie evitate astfel de situații precum clipul acestei femei care se pare că și-a ieșit din minți, un astfel de control medical o dată în an se pare că ar fi destul de eficient. Controlul medical va fi și pentru unii tiktokeri care fac live-uri toată ziua în care vorbesc tot felul de cuvinte urâte care chiar nu aduc niciun folos societății:

Atenție, următorul clip video conține cuvinte necenzurate. Nu recomandăm persoanelor sub 16 ani să-l vizioneze

Articole asemănătoare