Top 10 parfumuri întâlnite în troleibuz din 2022, printre ele Caca Chanel

Fiecare persoană vrea să miroase frumos, așa că e bine să afli care sunt cele mai întâlnite parfumuri în transportul public din Chișinău. Vei afla topul celor mai bune și frumoase mirosuri cu aromă intensă și plăcută, emanată uneori chiar și de taxatori. Aceste parfumuri și mirosuri au fost depistate de Savanții de la Academia de Știință din Chișinău.

1 Aremani Nespălati – Eau du parfum

Oriental și aromatic. Această aromă intensă de nespălat este una dintre cele mai populare, întâlnită cel mai des în transportul public de prin Chișinău. Persoana care folosește această aromă, nu se pierde în mulțime și nu cedează locul pensionarilor, ce-i drept pensionarii nici n-ar dori să-i ia locul în troleibuz.

2 Versaci cu Dust – Parfum

Acest parfum a atras atenția încă din vremea sovietică și a rămas o creație de top. E puternic și aromat de-ți se îndoaie nasul. E parfumul unei persoane care de obicei are purici, sau poarta cu el un animal de companie, fie câine, fie soț. Cu toate că la acest parfum nu rezistă nici puricii, doar soțul dacă n-are miros.

3 Hermes Transpir Forte – Eau du parfum

Acest produs este o creație de școală veche, chiar dacă miroase mai rău. E un parfum cu totul special – mai ales dacă îndrăgiți parfumuri unisex și doriți să aveți efectul WOW, ce putoare. Este întâlnit atât în troleibuz cât și în rutieră de-ți dorești să fi avut Covid numai ca să nu-l putut fi mirosi.

4 Narcinso Spele – Eau du parfum

Femeile Alfa de obicei iubesc să iasă în evidență, astfel ele aleg acest parfum. Celei care îl folosește îi conferă un plus de siguranță pe sine, iar bărbaților le cucerește inima – adică le cauzează un infarct de inimă instantaneu.

5 Davidoff cu Brânză – Parfum

Imaginați-vă un câmp verde, și o stână, iar acolo stând printre oi o mare personalitate. O astfel de priveliște îți evocă parfumul cu miros de brânză, câteodată combinat cu ceapă. E o inovație pe piață a a renumitei companii, care face furori în troleibuzurile din Capitală.

6 Dior Dă Domnul Ploaie – Eau de Toilette

Dior vine cu o aromă elegantă și cu personalitate. Acest parfum se simte cu sufletul. E un produs dedicat oamenilor de la țară, care se întâlnesc des la Piața Centrală și vând de obicei sau cumpără brânză. Are un miros ușor de hărmăsar.

7 Caca Chanel Mademoiselle – Eau de toilette

Un parfum dedicat divelor din Chișinău care nu au bani de parfrumuri scumpe și folosesc troinoi. Este capricios, cucerește de la prima întâlnire, transmite dragoste și emoții de dezgust.

8 Yves Saint Laurent Baba Frosein – parfum

Baba Frosein este un parfum clasic. Acesta este dedicat persoanelor de vârsta a treia, care nu își pot permite ceva scump și pretențios. Are un miros specific dar și tradițional, îmbogățit adeseori cu clor.

9 Diesel Tractor – Combustibil de parfum

Acest parfum este întâlnit mai rar în troleibuz. De regulă este preferatul șoferilor sau a celor care stau prea mult la oprire, în așteptarea transportului public. Are o aromă puternică de combustibil ars și evacuat în mediul înconjurător.

10 Dolce & Ballega Fresh – Bio parfum

La final, un parfum cu totul special. Acest parfum îl întâlnim mai rar în transportul public, dar când este prezent, nu poate fi ignorat. Are o aromă fresh, care învigorează privirile celor din jur. Este recomandat să coborâți la următoarea stație dacă îl folosiți, pentru a nu dezorienta pasagerii de lângă dumneavoastră.

Care este preferatul dumneavoastră? Scrieți în comentarii.

Articole asemănătoare