Tot mai multe Babe se dau la Dodon: „Când îl vedem ne apucă tremuricii“

Tot mai multe femei în vârstă declară în ultima vreme că ar avea vise cu Dodon și că le-ar lua tremuricii când liderul Socialiștilor merge să le viziteze în campania electorală. Emană Dodon Parkinson sau îl adoră babele într-adevăr prea tare?

În aceeași situație se află și Baba Agafia din Cimișlia care a fost recent vizitată de Igor Dodon. Femeia în vârstă de 63 de ani ne-a declarat că de când s-a întâlnit cu liderul socialist, ar fi început a visa despre acesta noaptea, dar spune că oricum nu l-ar alege fiind că a fost un vis rău: „Apăi iaca o venit aista, Dodon or cum îi zice de la Socialiști și o vrut să-l votăm că o zis că o să facă drumuri că preșădintele fostul care o fost o zis că nu o făcut nică și de aceea să-l votăm pe dânsu. Da eu mă gândeam să-l votez până când l-am jisat într-o noapte călare pe o iapă neagră și cu o cruce în mână, dar peurmă o fost zdrobit de Satana și-o căzut în foc.. n-am să-l votez că mă tem, Dumnezău mi-i mare”

O altă experiență ne-a împărtășit Baba Dusea din Căușeni spunându-ne: „Eii Dodon, aista îl iubim că aista îi de-a nostru. De când ne-a vizitat parcă mă simt mai bine și sincer să vă zic noi când îl vedem ne iau tremuricii și tare sperăm să devină el iară președinte, să-l aducă pe Kirkorov și pe Sofia Rotaru. Chiar de o furat miliardu el o să facă că am văzut cum el acolo se vede cu Putin și tot timpu am votat socialiștii că mi-o dat ba făină și zahăr, ba câte șapte sute de lei mi-au dat acuma luna asta. Da di și să nu-i votăm? Omu ista parcă spune lucruri frumoase și pe la NTV la telvizor se vorbește de ghine despre dânsu”

În situația doamnei Dusea din Căușeni se află din păcate și alți oameni în vârstă neinformați care privesc deseori canalele socialiștilor cu propagandă pro-Dodon și anti-Europa. Această strategie a socialiștilor ar fi una bună gândită, adresându-se în special oamenilor în vârstă pentru că aceștia constituie majoritatea populației republicii Moldova.

Articole asemănătoare