Tot mai multe prostituate supărate că-s comparate cu protestatarii lui Șor

După ce în ultima vreme a ieșit la iveală faptul că protestatarii din centrul Capitalei sunt de fapt plătiți de către Ilan Șor (potrivit ZdG) în societate au apărut din ce în ce mai multe voci care-i compară pe aceștia cu prostituatele – lucru care le-a indignat pe acestea.

Astfel, șefa Comitetului Prostituatelor din Republica Moldova Angela Morari, a ieșit astăzi cu o declarație în fața presei în care-i roagă pe cetățeni să nu le mai ofenseze pe prostituate comparându-le cu protestatarii plătiți de Ilan Șor:

„Din păcate am constatat faptul că prostituatele din țara noastră au început să fie ofensate și denigrate de către concetățenii noștri fiind comparate cu protestatarii din Capitală care-s plătiți de Ilan Șor. Vrem să accentuăm faptul că prostituatele de la noi sunt cu mult mai deștepte și măcar nu se lasă păcălite ca și protestatarii lui Șor. Acestea primesc cu mult mai mulți bani și nu trebuie să stea prin frig sau să doarmă noaptea prin corturile din fața Președinției. Totodată, prostituatele de la noi măcar sunt tratate mai cu respect de către semeni și nimeni nu țipă la ele, nimeni nu le dă comandă ce să facă. Ele fac acest lucru pentru că așa le place lor – asta nu se aplică și în cazul orheienilor din Capitală plătiți de partidul lui Șor.” – a declarat Angela Morari, prestatoare de servicii și ea.

Totodată, prostituatele de la noi nu înțeleg de ce prostituția este ilegală, însă prostituția politică este legală:

„Nu-mi pot explica cum de la noi este legal să fii demontat de către un partid, ca în cazul susținătorilor lui Șor, dar în schimb este ilegal să te lași demontat de către o domnișoară. Până la urma urmii aici este vorba de servicii: protestatarii ceia sunt plătiți exact ca o prostituată pentru a merge și a fluiera prin Capitală în favoarea lui Șor, la sigur îi doare fundul de la scaunele rutierelor cu care aceștia sunt transportați organizat de la Orhei la Chișinău. Noi însă avem mai multă demnitate decât ei. Concluzia v-o faceți și singuri.” – a declarat o altă prostituată care a inițiat o petiție către Guvern prin care cere mai mult respect față de această categorie de servicii.

Articole asemănătoare