Toți artiștii moldoveni se tem de COVID, așa că Moldova îi trimite la Eurovision pe Toly Druga și Johy Davis

O decizie istorică luată în studioul Moldova 1, acolo unde se decide în fiecare an cine va reprezenta Moldova la Eurovision. Juriu de acolo a decis să-i trimită în acest an pe Toly Druga și Johy Davis pentru a reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2021.

Cu toate că Eurovisionul din acest an va avea loc online, cei doi artiști se arată foarte încântați de oportunitatea pe care au primit-o. L-am telefonat pe Johy Davis, iar acesta ne-a declarat plin de fericire: „Of doamne, sunt plin de emoții pozitive. Abia aștept să merg în Brazilia și să reprezint Moldova la Eurovision.. ah, deja am și compus o piesă cu Toly pe care o vom interpreta. Piesa se numește de jos în sus și descrie povestea emoționantă a unei domnișoare care este alungată de acasă iar apoi se întoarce înapoi, iar apoi este iarăși alungată de acasă de jos în sus și….” – echipa noastră jurnalistică a fost nevoită să pună receptorul, din cauza că aveam de făcut chestii mai importante.

Am contactat juriul de la Moldova1 și l-am întrebat de ce îi trimite anume pe cei 2 artiști la Eurovision, fiind că Moldova are artiști care într-adevăr pot cânta și sunt talentați, aceștia însă ne-au declarat să nu ne facem griji fiind că, de fapt, Johy Davis și Toly Druga nu vor cânta ci doar vor servi în calitate de suport tehnic. Artistul care ar urma de fapt să reprezinte R. Moldova urmează încă să fie desemnat, dat fiind că încă se socoate care artist ce sumă de bani a înmânat pentru a participa iar cel ce dă suma cea mai mare de bani, ca de obicei, va avea privilegiul de a reprezenta țara noastră la concursul muzical.

Postarea anterioară

Din rău în și mai rău? Primele persoane decedate de Covid din Wuhan au înviat

Următoarea postare

Andrei Năstase vrea ca Maia Sandu să-l facă Prima Doamnă

Related Posts