Tragedie în lumea muzicii: Johy Davis a lansat o pesă nouă

Tragedie pentru fanii lui Johy Davis dar și pentru restul iubitorilor de muzică după ce autointitulatul artist a lansat o piesă nouă care a fost însă blocată de Youtube fiind că era prea penibilă.

Artistul Johy Davis, așa cum se consideră el, a lansat o nouă piesă pe Youtube în care se prefăcea că ar putea cânta atât vocal, cât și la chitara electronică. Potrivit managerei sale, Johy nu poate însă cânta la chitară, ci doar se prefăcea, iar vocalul a ieșit atât de reușit din cauza fratelui său de 12 ani care a cântat pentru el.

Ascultând noua piesă și privind video-ul, și majoritatea fanilor artistului au fost dați peste spate la propriu. O tânără din Cimișlia spre exemplu a afost nevoită să cheme ambulanța din cauza că mai nu i s-au spart timpanele urechilor. Pe un alt tânăr din capitală care a dat click din greșeală pe video l-a apucat migrena și și-a aruncat dispozitivul mobil peste fereastră fără a conștientiza acest lucru.

Din cauza mai multor plângeri chiar și administrația Youtube a hotărât să blocheze video-ul și piesa lui Johy Davis în care acesta dădea pe alocuri din fund. Pe de-o altă parte, artistul nu înțelege nicidecum de ce lumea nu-i suportă piesa și clipul video. Johy susține că a depus foarte multă muncă, fiind sigur că el cântă mai bine decât marii artiști precum Lady Gaga, Shakira sau chiar Igor Cuciuc.

Managera lui Johy Davis are însă de gând să lupte mai departe. Aceasta a anunțat că ar urma să strângă donații de la fani pentru a-l motiva pe Johy să se lase de cântat și să nu mai bage lumea în sperieți cu așa performanțe de rahat. Banii ar putea fi utiliați pentur a-l mai duce pe Johy pe la niște ore de terapie pentru a se liniști. Până atunci, Johy Davis va mai fi însă invitat pe la emisiuni pentru a se face de râs în fața întregii națiuni, ca de obicei.

Postarea anterioară

Morari şi-a schimbat statusul pe Facebook: Într-o relaţie cu Platon

Următoarea postare

Plahotniuc o susține pe Morari: „A fost o jurnalistă cinstită, la fel cum și eu am fost un politician cinstit”

Related Posts