Autorii știrilor Moldfy
Moldfy.com este cel mai credibil site de știri din republica Moldova.…
Noi pe social media
mod întunecat

Transnistrienii pregătiți: „La Parlamentare alegem Dodon prezident“

Moldfy

Locuitorii din Transnistria deja ar fi pregătiți de alegerile Parlamentare anticipate din data de 11 Iulie. Cu toate că până atunci mai este mai bine de o lună, transnistrienii vor să-l aleagă pe Dodon președinte.

Oamenii ne-au declarat că Partidul Socialiștilor ar fi unicul partid care de fiecare dată înainte de alegeri le dă zahăr, orez și făină gratuită plus câte 500 de lei – lucru care-i motivează pe oameni să-i aleagă în continuare pe Socialiști.

De aceeași părere este și Costel Bețivu din Tiraspol: „Nouă Socialiștii făcut multe pentru Prednistrovia. Făcut școli și drume bune dar și grădină de săpat copii. Uneori dau bani, dau grecică și zahăr de pus în ceai, foarte gustos dar și suharicii foarte bune când îi moi în ceai, încă cu izyum. Și Dodon nouă ne place că el știe pe Putin și e om care face treaba mare pentru toată țara. De asta la parlamentare alegem Dodon prezident“

Din surse anonime echipa noastră a aflat că aceștia deja au început a procura măști și a organiza rutiere pentru a se deplasa în ziua alegerilor Parlamentare Anticipate pentru a-i vota pe socialiști. Cu toate că atunci se vor alege partide care vor succede în parlament, mulți transnistrieni cred că vor avea din nou loc alegerile Prezidențiale.

Postarea anterioară

Cadouri electorale din partea PSRM? Morgen Shtern a împărțit făină la tineri

Următoarea postare

Vârsta de pensionare mărită la 96 de ani: „În Moldova se trăiește și așa prea mult“

Related Posts