Trend nou pe Instagram: Vlogheri moldoveni fac poze la mâncare după ce-au mâncat-o

Un nou trend a apărut zilele trecute prin Instagramul moldovenesc. În ultima vreme, tot mai mulți moldoveni postează în Storie-uri poze nu înainte de mâncare, ci cu mâncarea după ce au mâncat-o.

O metodă destul de lucrativă, cel puțin așa o consideră o TikTokeră și Instagrameră de la noi care a descoperit de curând că poți face poză la mâncare nu doar înainte de a o mânca:

„Mi-a venit ideea chiar în timp ce făceam un TikTok. Eram pe drum și un om pe care nu-l cunosc m-a numit căcat, și hop.. brusc mi-a venit în gând, cât de ciotka ar fi dacă am face pozele la mâncare nu înainte de a o mânca – ci după ce am mâncat-o. Și uite așa a început tot trendul ăsta, am făcut niște poze la mâncarea după ce-am consumat-o și nu o să vă vină să credeți. O grămada lume mi-a dat laik și au venit o grămada reacții, mulți m-au întrebat ce anume am mâncat și ce le pot recomanda și lor să mănânce ca să le iasă așa culoare fix ca la mine. Nu pot să cred, o grămada lume dă like.” – ne-a declarat Ana, o vlogheră moldoveancă de pe Instagram care postează fel de fel de conținut de căcat, la propriu.

Articole asemănătoare