Țuțu a venit astăzi la Parlament pentru a-l înlocui pe-un deputat din PSRM

Prietenul bun la nevoie se cunoaște. Cel puțin așa și în cazul unui deputat din Partidul Socialiștilor care nu a putut veni astăzi la Parlament să lucreze, în schimb i-a sărit în ajutor bunul prieten Constantin Țuțu care a mers în locul deputatului pentru a vota acolo legi.

Deputatul Veaceslav Revenco din Partidul Socialiștilor nu s-a putut prezenta astăzi la ședința Parlamentului fiind că fiică sa mai mare i s-a căsătorit. În schimb, acesta l-ar fi telefont pe Constantin Țuțu, bunul său prieten care a fost și el cândva deputat și știe cum se votează legile în parlament.

Țuțu s-a prezentat la ședința de astăzi al Parlamentului și a ținut un mic discurs în fața deputaților: „Stimați colegi, eu astăzi voi fi aici în locul domnului deputat Revenco și-l voi înlocui fiind că acesta are de rezolvat niște treburi personale. El mi-a spus la ce legi să ridic mâna, ce să votez și ce nu și de aceea eu îl voi reprezenta astăzi pe domnul deputat iar toate întrebările mi le puteți pune mie. Vă mulțumesc.” – s-a prezentat Țuțu colegilor săi de o zi din legislativ.

Cu toate acestea, Țuțu se pare că a adormit chiar în timpul unei ședințe și a uitat să ridice mâna la câteva legi care s-au votat astăzi în Parlament, votul său fiind calculat ca abținere. L-am abordat pe Țuțu după încheierea ședinței Parlamentului și l-am întrebat de ce acesta dormea în timpul Ședințelor: „Da nu dormeam ce cu Dumnevoastră sunteți chiori sau ce? Eu atuncia mă gândeam și capul îmi lucra, știți că de mult nu am mai fost în parlament și unele chestii le-am cam uitat, trebuia să-mi amintesc. Îi sunt recunoscător colegului că a avut așa încredere în mine. Sper că acest gest de prietenie al meu va fi văzut cu ochi buni și sper să-mi fie dată înapoi imunitatea de deputat ca să nu fiu cumva cercetat sau închis.”

Nu este prima dată când un deputat își trimite un prieten în Parlament pentru a fi înlocuit. Anul trecut 3 deputați din Partidul Șor și 6 din Partidul Comuniștilor și-au trimis ba verișori sau chiar vecini pentru a fi reprezentați în Parlament din cauza că deputații aveau de rezolvat tot felul de chestii personale.

Articole asemănătoare