Țuțu face trenirovkă încă de la grădiniță unde le dădea la bot la toți, chiar și educătoarelor

Noi detalii din cariera de boxer a lui Constantin Țuțu, actual luptător profesionist și fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Se pare că acesta a început trenirovka încă de la o vârstă fragedă, mai exact pe vremea pe când încă era la grădiniță.

Câțiva foști colegi de grădiniță de-ai lui Constantin Țuțu încă-și amintesc de momentele în care Țuțu, pe vremea pe când încă era copil, se supăra pe alții că nu-i dau jucăriile să se joace așa că se folosea de tot felul de tactici pe care le-a învățat la trenirovcă pentru a speria copiii de vârsta lui:

„Eu cu Costea am fost în grupa mare încă prin anii 94 și-mi aduc aminte până azi cum el tot timpu ne dădea la bot nouă, celorlalți copii. Dacă-i luai jucăria păi se plângea și te amenința că nu o să te lase să faci abedu în pace, la amează nu ne lăsa să dormim calumea și în loc să facă abedul, făcea trenirovcă. Se antrena la amiază și țipa prin dormitor, făcea karate nu mai țin mine ce făcea el pe acolo – foarte obraznic copil. De vreo câteva ori chiar a sărit să-i dea la bot unei educătoare, fiindcă el a vrut să i se dea de trei ori felul doi, dar nu mai era mâncare pentru ceilalți copii – păi s-a supărat și a început o trinirovkă chiar acolo în timp ce toți mâncam, educatoarele sărmanele s-au speriat și au fugit din grupă.” – ne-a declarat o fostă colegă de grădiniță de-a lui Constantin Țuțu.

Am dat și de doamna Anastasia, fosta educătoare a lui Constantin Țuțu în vârstă de 72 de ani. Femeia ne-a povestit îngrozită despre Țuțu pe vremea pe când acesta încă era copil: „Off, în vremea aceea în grupă erau 24 de copii și michiduță. Și michiduță acela era nimeni altul decât Țuțu, un copchil destul de problematic. Era așă de mofturos și Doamne ferește dacă-l supărai cu ceva, păi nouă educătoarelor ne era frică că el chiar de avea vreo șapte anișori oricum era antrenat și putea să ne dea la bot. De fapt ne-a și dat de vreo două ori că s-a supărat nu mai țin minte din ce cauză. Înaintea mea au fost două educătoare care și-au dat demisia că nu mai doreau să-i suporte mofturile copchilului ista, că una două se apuca de trenirovcă și abedu îl făcea nu la amiază cum toți copiii, dar atunci când dorea el. Tare ni s-a mai sufletul când o plecat din grădiniță.. dar stați că peurmă a ajuns la școală și s-au început a jelui învățătorii…” – susține femeia.

L-am contactat pe Țuțu pentru a-i afla poziția și ne-a răspuns o purtătoare de cuvânt. Aceasta a negat faptul că Țuțu ar fi fost un copil atât de obraznic, întrucât Constantin Țuțu n-a vizitat nici grădinița și nici vreo școală.

Articole asemănătoare