Ţuţu merge în Afganistan să lupte împotriva talibanilor: „Le rup botul”

Speranță și lacrimi de bucurie pentru toți afganii care încă se află în țara lor sub conducerea crudă a talibanilor după ce aceștia au primit o veste îmbucurătoare din partea țării noastre: Constantin Țuțu și o bandă de băietani de la Băcioi vor merge acolo să lupte împotriva teroriștilor talibani.

Țuțu a făcut acest anunț în cadrul unei emisiuni TV de la noi declarând: „Am fost sunat de niște cunoscuți din Afganistan care m-au rugat să-i ajut și știm că acolo oamenii vai de capul lor ce îndură. De aceea am hotărât să-mi iau brigada de băieți din Băcioi, ambasada SUA de la Chișinău ne va împrumuta câteva tancuri și vom merge în Afganistan pentru a lupta împotriva talibanilor cot la cot. Pe mine doar mă știți câte medalii la box eu am luat și cât de bine pot să ucid, mai ales într-o astfel de situație de urgență. Lasă că mergem noi acolo cu băieții și le rup botul talibanilor, să vedeți cum or să se sperie ca fata cea mare și or să se retragă de acolo, voi doar știți că cu Costea Țuțu nu-i de glumit, mai ales după o trenirovkă și un abed cum se cuvine, eu cu băieții mei din Băcioi știm cum să umflăm nasul” – a declarat Constanin Țuțu mândru de el însuși și de prietenii săi.

Împreună cu Constantin Țuțu ar urma să meargă și o bandă din Băcioi formată din 200 de băieți musculoși care fac parte dintr-un club de box din Chișinău și care a câștigat în trecut multiple medalii și cupe la concursuri internaționale de luptă.

Curajul lui Țuțu a fost apreciat de către multe voci, există însă și persoane care-l critică pentru acest fapt. Un fost coleg din PDM s-a plâns referitor la Țuțu: „Păi pentru ce fuge el acolo în Afganistan? Să le dea la bot că ce altceva știe să facă omul ista decât să dea la bot? Acest lucru este cunoscut printre toți colegii, că noi când eram împreună în partid, dacă ceva nu-i convinea să vezi cum venea la tine și-ți umfla nasul, că erai tu coleg sau colegă, lui nu-i prea păsa” -ne-a declarat un fost coleg de-al lui Țuțu care a preferat să-i fie păstrată identitatea pentru ca să nu primească una în nas de la Țuțu ca data trecută.

Pe de-o altă parte, o echipă de jurnaliști din Afganistan ne-a comunicat că talibanii chiar ar avea frică de Constantin Țuțu și s-ar pregăti pentru atacul băieților din Băcioi. Unul dintre liderii talibanilor, Ahmad al Chacad, și-ar pregăti armata pentru atacul lui Țuțu care ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare.

Articole asemănătoare