Țuțu se laudă că a scris o carte: „E de viață – despre trenirovkă și abed”

O nouă surpriză din partea lui Constantin Țuțu, fostul membru al Partidului Democrat pe care a fost înaintat un dosar. Acesta se laudă că ar fi scris o carte despre viața sa, începând de la box până la politică.

Cartea pe care acesta și-a intitulat-o „Viața unui luptător adevărat” povestește istoria sa încă de când Țuțu era copil mic: „M-am născut în sânul orașului Băcioi și chiar pe când eram în pelinci mama și-a dat seama că voi fi un luptător adevărat, care va lupta în viață cu orice și va ucide pe oricine îi stă în cale” – aflăm chiar de la începutul primului capitol.

În continuarea următoarelor capitole Țuțu povestește despre copilăria sa și bătăile cu băieții din Băcioi pe care-i numește „bratvauă”, despre cum a devenit politician dar și despre cât de mult l-a îndrăgit și-l îndrăgește pe Vladimir Plahotniuc căruia îi rămâne dator pe viață: „Domnul Vlad Plahotniuc a fost primul și unicul care a știut să-mi arate cum să fiu un luptător adevărat. Acesta mă încuraja să dau cu pumnul în acei care-mi vor răul iar eu i-am urmat sfatul și chiar n-am regretat. Tot el m-a învățat să trag din armă iar acest lucru chiar mi-a fost foarte folositor în unele situații – chiar îi mulțumesc” – scrie Țuțu într-un capitol dedicat doar lui Vladimir Plahotniuc.

Fiind invitat la o emsiunea de la ProTv, Țuțu s-a arătat mândru că a finisat să scrie cartea și a dezvăluit data când o va publica dar și prețul: „În cartea mea eu povestesc despre mine și despre cum am ajuns un om de succes datorită muncii nonstop pe care am depus-o. Cartea aceasta e de viață – despre trenirovkă și abed și dă sfaturi despre lucruri în viață, de exemplu despre sport și despre trenirovka corectă. Prima parte de 300 de pagini ar urma să apară anul acesta prin luna noiembrie iar prețul va fi undeva pe la 500 de lei, consătenii mei din Băcioi vor primi o reducere desigur” – a declarat Constantin Țuțu.

Articole asemănătoare