ULTIMA ORĂ: Andrei Năstase se înaintează pe sine însuși la funcția de prim-ministru

După ce Mariana Durleșteanu și-a retras zilele trecute dorința de a mai deveni prim ministru al Republicii Moldova, astăzi Andrei Năstase a declarat într-un live pe Facebook că se înaintează chiar pe sine însuși la funcția de prim-ministru în următorul guvern.

În live-ul său de pe Facebook, Năstase a declarat: „Eu, prezentul Andrei Năstase, îl înaintez pe Andrei Năstase din numele locuitorilor republicii Narnia la funcția de prim ministru al Republicii Moldova. Am mare încredere în această persoană și cred că ea va putea gestiona problemele din țara noastră. Aceasta nu este părerea mea, mii și milioane de cetățeni spun despre domnul Andrei că e om bun, din familie cum se cade și că are o credință deosebită, ba chiar mult mai mare decât ceilalți deputați”

Deocamdată nu este însă clar ce va face Năstase cu celelalte posturi pe care le deține: deputat în parlament, șef în comitetul părintesc al mezinului său de la grădiniță, administratorul unei pagini de Facebook care postează poze drăgălașe cu pisicuțe și moderatorul unui grup de pe Odnoklassniki.

Totodată, o comisie creată de Partidul Socialiștilor în frunte cu Vasile Bolea au declarat că vor merge la Năstase să-i „dea la bot” fiind că ar fi prea îndrăzneț. Într-un grup de pe Telegram Bolea l-ar fi băgat în boale pe Andrei Năstase după următoarele declarații: „Andrei, liniștește-te te rog eu și fii bucuros că încă ai toți dinții, că dacă venim eu cu domnul Ceban, repede schimbăm situația.”

Postarea anterioară

Bogdan Țârdea își creează Partid Politic: „Vrem să unim cetățenii venitici cu cei de acasă”

Următoarea postare

Ultima oră: Vlad Filat și-a găsit un loc de muncă bine plătit

Related Posts