ULTIMA ORĂ! Dodon a fugit în Rusia printr-un tunel săpat în beciul de la Sadova

După ce a fost pus în arest la domiciliu, fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon ar fi fugit în Rusia. Despre asta ne-au anunțat câțiva vecini. Poliția e pe drum.

Doi vecini de-ai lui Igor Dodon spun că el ar avea săpat în beciul de la Sadova un tunel până în Transnistria unde ar și fi fugit, iar de acolo ar fi plecat cu o barcă pe Nistru. Din spusele lor, ex-președintele țării noastre avea planuri de a părăsi țara încă înainte de a fi arestat. Conform unui cumătru care vizitase mai des beciul lui Dodon, acesta ar avea cea mai lungă și adâncă pivniță din Moldova:

„Eu am fost la dânsu în beci des și mai bine dau declarațiile acuma ca să nu am cumva și eu probleme. În Beci la dânsu ca să înțelegeți există un tunel foarte mare, eu l-am văzut de câteva ori. Tunelul de obicei e astupat cu o ușă, dar pe acolo încap cam trei persoane deodată. Nu știu sigur unde duce tunelul, dar o dată ne-am îmbătat cu toții și Igor ne-a povestit că și-a construit tunelul pe când încă era președinte, în caz de l-or aresta la domiciliu, cum s-a primit acuma, păi el va fugi cu Galina prin tunelul ăla. Și asta a și făcut.” – ne-a declarat cumătrul lui Dodon, de teamă să nu fie și el arestat.

Administrația de la Kremlin a reușit să iasă din situația neplăcută când au aflat că aliatul lor va sosi la Moscova. Rușii au organizat o întâlnire ad-hoc cu domnul Vladimir Putin cu care Dodon ar urma să aibă o întrevedere în zilele următoare. Potrivit surselor, Dodon ar putea primi acolo un adăpost de lux drept cadou din partea lui Putin, pentru faptul că i-a slujit atâția ani în calitate de Președinte al Republicii Moldova.

La câteva minute după răspândirea acestui zvon, procuratura generală nu a făcut niciun comentariu, oamenii legii s-au pornit însă la Sadova și ar urma să ajungă acolo în curând. Aceștia se vor lua de urmele lui Dodon și vor încerca să-l prindă pentru a-l aduce înapoi. Dacă va fi prins, Dodon riscă să fie plasat la penitenciarul Nr. 13.

Articole asemănătoare