Ultima oră! Dodon se lansează în cariera de cântăreț de rap

După ce nu i-a prea mers în politică în ultima vreme, fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a decis să se lase politica la o parte și să se lanseze în cariera de muzician, mai exact răper. Acesta s-a gândit că o posibilă carieră de raper nu l-ar mai face să se plictisească atât de tare, cum obișnuiește în ultima vreme.

Recent, fostul lider Socialist Igor Dodon și-a impresionat fanii anunțând exclusiv pe Odnoklassniki că are de gând să se lanseze în cariera de răper. Ba mai mult, acesta s-ar fi întâlnit cu un raper din Rusia pentru a fi îndrumat cu niște sfaturi, cei doi chiar au făcut o fotografie împreună:

„Am avut o experiență foarte frumoasă în politică, însă a venit timpul să mă ocup cu totul de altceva: artă. Eu încă din școală cântam la toate matineele și sărbătorile, însă viața m-a îndreptat spre politică care s-a dovedit a fi o idee nu prea bună. Acum însă, simt că am toată libertatea să cânt, eu chiar și acasă de multe uneori iubesc karaoke și am compus numeroase cântări, dar numai pentru familie, întrebați-o pe Galina. Iubesc «Дым сигарет с ментолом», aș cânta cântecul ista de dimineață până seara și mai de mult mă gândesc să lansez o versiune moldovenească rap al acestui cântec – dar o să vedem. Din păcate, acasă doar soția și copiii mă ascultă, dar eu simt că aș putea găsi auditoriu mai mare atât în Republica Moldova, cât și în Rusia – mai ales că-n Rusia eu îl am și pe domnul Kirkorov care m-ar putea ajuta. Vă spun că mi-am construit chiar un studio muzical acasă, și eu la sigur aș putea face concurență la rapperii din Republica Moldova. Eu nu-s mai rău ca Valera Leovskii, am auz și voce muzicală. Și cel mai mare avantaj este deja că-l cunosc pe Egorka Kreed, care mă urmărește pe Instagram. Primul hit va fi probabil în colaborare cu el și primul concert îl voi da chiar la Moscova, am discutat deja primile detalii dar urmează să discutăm și mai multe și vom veni deja cu detalii. Până atunci recomand oponenților mei politici răbdare, să bee un ceai și să nu se diorgăiască că o să vadă primul hit de-al lui Igor Dodon – va fi un fel de roast, nu știu ce-i asta dar urmează deja să învăț și vă spun peurmă mai multe” – le-a comunicat Igor Dodon fanilor săi.

Mai mulți cântăreți din R. Moldova s-au arătat însă îngrijorați de ceea ce a afirmat Dodon fiindcă împreună cu raperul Egor Kreed Dodon le-ar putea face concurență raperilor din Moldova precum Jăka Banditul, Ion Paladi sau chiar lui Igor Cuciuc. Totuși, Dodon va aloca o sumă bunișoară de bani pentru a filma un clip video pe cinste – la acest lucru acesta ar fi expert fiindcă a făcut numeroase video-uri în campania electorală.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Renato Usatîi, fostul primar de Bălți, la fel a rămas îngrijorat de lansarea lui Dodon în cariera de răper, el fiind unicul politician care iubește să cânte pe scenă «Районы-кварталы». Usatîi riscă să piardă o mare parte din publicul care-l urmărește în mare parte pentru karaoke-urile sale: „Igor Nicolaevici nu mai știe cum să ajungă la tineret și s-a gândit să devină răper. Din dânsu răper ca din mine primar de Bălți – a să vedem deja ce va ieși dar eu cred că o să urmăresc răpul lui Dodon și am să mă chiș de râs” – a susținut Usatîi într-un live pe Instagram.

Articole asemănătoare