Ultima oră: Ilan Șor s-a întors acasă pentru a sărbători Paștele

Noutăți îmbucurătoare pentru susținătorii lui Ilan Șor din Orhei dar și pentru membrii partidului ȘOR după ce conducătorul partidului, pe care acesta îl socot de Dumnezeu, s-a întors acasă pentru a ajuta la pregătirile de paști, a vopsi niște ouă și a face curat în incinta ogrăzii partidului ȘOR din Orhei.

Acesta ar fi revenit din Israel, acolo unde ar fi petrecut o perioadă îndelungată. Acasă acesta era așteptat în deosebi de familie dar și de soția sa Jasmin, care dorește să organizeze la Orhei un concert pe timp de pandemie ca să distreze lumea un pic.

Șor susține că s-ar fi întors acasă pentru a începe proiecte noi la Orhei și a combate pandemia de Covid. Acesta crede că în periada pandemiei ar fi bine să uităm de furtul miliardului și de cele ce s-au întâmplat în trecut și să ne concetrăm asupra stării de urgență de Covid dar și a sărbătorilor pascale care tocmai ne sunt în prag. Totodată, acesta a promis tuturor Orheienilor câte un bonus de Paști a câte 5000 de lei – lucru văzut cu ochi buni de către locuitorii Orheiului care sunt de părere că chiar dacă Șor a furat miliardul, el nu este un trădător fiind că le-a dat și lor.

Articole asemănătoare