ULTIMA ORĂ. Președintele Franței i-a propus Maiei Sandu să-i devină logodnică

Știri de ultimă oră! Președintele Franței Emanuel Macron i-a propus Maiei Sandu mâna sa și a cerut-o de logodnică, asta după ce cu trei săptămâni în urmă acesta s-a despărțit de soție fiindcă era prea bătrână pentru el.

La una ca asta nu s-a așteptat nimeni din Republica Moldova. Chiar în timpul vizitei sale la Chișinău, Emanuel Macron i-a cerut mâna însuși Maiei Sandu, propunându-i să-i devină logodnică. Maia Sandu a rămas copleșită de emoții și nu a știut ce să zică, dar a anunțat că va reveni cu o reacție:

„Mulți cred că eu am venit în Republica Moldova doar pentru chestii politice, dar nu este așa. Vreau să anunț că chiar aici în țara Dvs. am de gând s-o cer pe doamna Maia Sandu de logodnică. Doamna Sandu este cu 6 ani mai în vârstă ca mine, dar nici chiar atât de bătrână ca fosta soție de care m-am despărțit de ceva timp. Eu nu am discutat acest lucru cu doamna Sandu și am vrut s-o surprind declarând asta în public…” – a susținut Macron în fața presei chiar în timp ce Maiei Sandu nu-i venea să creadă. Președinta a crezut inițial că traducătoarea ar fi făcut o greșeală și a rugat-o să mai traducă o dată ce-a spus Macron anterior.

Imediat după cele spuse, Sandu a primit de la Macron un buchet de flori dar și un inel. Totodată, orchestra de stat i-a cântat Maiei Sandu cântecul de dragoste francez Je t’aime (traducere: te iubesc) care a lăsat-o pe Sandu fără suflare. Aceasta a fost nevoită să părăsească conferința de presă pentru un moment, ca să-și revină în fire. Între timp Macron a reușit s-o readucă iar cei doi au discutat în continuare despre cealaltă relație: relația între cele două țări, Franța și Republica Moldova.

Cei doi deja au și fost invitați la emisiunea O Seară Perfectă cu Anișoara Loghin din această seară pentru a povesti despre cum s-au cunoscut și multe alte aspecte personale ale relației personale.

Articole asemănătoare