ULTIMA ORĂ: Tauber cere introducerea unui nou Minister în R. Moldova

Mariana Tauber din Partidul Șor, care potrivit propriilor declarații își dorește schimbarea în Republica Moldova mai mult decât oricine, a anunțat astăzi că va înnainta un act legislativ de introducere al unui nou Minister în țara noastră: Ministerul Manichiurii, Coafurii și Pedichiurii.

Astfel, în țara în care tot mai multe fete de pe Instagram își bat capul ziua întreagă cum ar trebui să arate manichiura sau coafura lor, Tauber a venit cu o soluție. Aceasta crede că prin introducerea unui astfel de Minister, femeile din țara noastră nu vor mai avea nevoie să petreacă ore întregi în fața oglinzii ci vor fi susținute chiar de către viitoarea ministră.

Printre sarcinile de serviciu dar și proiecte de legi ale noului Minister se numără: Ruj și Pudră gratuite pentru toate femeile din țara nostră, îndemnizație de la stat pentru femeile mai nevoiașe care nu-și permit să meargă la coafor, scăderea taxelor serviciilor de machiaj pentru a le ușura și a le permite tuturor femeilor facilitățile de înfrumusețare.

Prin aceste măsuri, Mariana Tauber este mai convinsă ca oricând că va ușura viața multor femei din țara nostră și va crește considerabil calitatea și bunăstarea în deosebi a femeilor. Cu toate acestea, pentru a nu discrimina bărbații, Tauber a promis că în noul ei Minister Ilan Șor va ocupa funcția de vicepreședinte și se va ocupa de treburi bărbătești precum razuri, inclusiv intime, dar și waxingul picioarelor gratuite tuturor doritorilor.

Deputata încă se află în perioada de pregătire iar în următoarele săptămâni noul Minister și-ar putea începe activitatea. Tauber a declarat că Ministerul ei va pune și amenzi usturătoare moldovencelor care vor umbla nemachiate prin locuri de lux din capitală sau care nu vor avea grijă să posteze regulat poze pe paginile lor de instagram.

Articole asemănătoare